Novi Sad i Vojvodina

Racije u Vojvodini, zaplenjeno pet kilograma narkotika

Policija je u Novom Sadu, Vrbasu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima zaplenila blizu pet kilograma različitih narkotika i uhapsila tri osobe.

Akcija u Novom Sadu – uhapšene tri osobe, zaplenjeni narkotici i oružje

U policijskoj akciji u Novom Sadu uhapšene tri osobe osumnjičene za nelegalnu trgovinu drogom. Zaplenjeno oko pet kilograma različitih narkotina, oružje i municija. Protiv još dve osobe biće podnete krivične prijave za neovlašćenu prodaju i posedo...


Festival kuglofa u Sremskim Karlovcima od danas do nedelje

Festival kuglofa počinje danas u Sremskim Karlovcima i traje do nedelje.

Obnova fasada u Podgrađu Petrovaradina

Zavod za zaštitu spomenika kulture Grada Novog Sada započeo je realizaciju projekta obnove fasada u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.


Besplatne ekološke radionice u petak i subotu u Zabavnom parku Starli

Manifestacija "Vodni agenti Novog Sada" održaće se u petak, 26. i subotu, 27. maja u Zabavnom parku Starli, na Bulevaru vojvode Stepe 56.

Novi Sad: Palo više kiše nego što gradska mreža može da primi

Nadležne gradske službe u Novom Sadu na terenu otklanjaju posledice nevremena praćenog veoma jakim pljuskom, olujnim vetrom i gradom, saopštile su gradske vlasti.


Potop u Novom Sadu: Saobraćaj stao, ulice pod vodom ...

Nevreme praćeno pljuskom, gradom i grmljavinom zahvatilo je Novi Sad nešto posle podneva.

Otmičari i oteti sa Detelinare odavno poznati policiji

U jučerašnjem obračunu na ulicama Detelinare učestvovali su Božidar Bosnić (51) i Nenad Stević (39), koji su od ranije poznati policiji, dok je žrtva otmice bio Goran Cvijetić (41) iz Budisave.


Drama u Novom Sadu: Policija zbog otmice blokirala ceo grad

Četiri mladića mučki su prebili G. C. iz Budisave oko 19 časova na uglu ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića u Novom Sadu, a zatim ga stavili u gepek i odvezli se u pravcu izlaza iz grada.

Ko je upropastio Spens?

Demokratska stranka Novog Sada najavila je da će zatražiti da gradski parlament formira radnu grupu koja bi utvrdila činjenice u vezi sa poslovanjem Javnog preduzeća Sportski i poslovni centar "Vojvodina" i inicirati proces reforme i sanacije posl...


Selfi ih umalo koštao života: Ovaj prizor iz Novog Sada ledi krv u žilama

Prizor dvojice dečaka koji se penju na kran postavljen za gradnju stambene zgrade visoke čak 12 spratova, šokirao je Novosađane.

Sledi još jedno višemesečno raskopavanje Partizanske ulice

Novosađane i ove godine očekuju radovi u Partizanskoj ulici zbog rekonstrukcije i popravke kolovoza, trotoara i biciklističkih staza.


Uskoro radovi u Miletićevoj, trajaće šest meseci

Uprava za građevinsko zemljište i investicije završila je tender za izbor izvođača radova u Miletićevoj ulici i njena rekonstrukcija uskoro bi trebalo da počne.

HIT u Novom Sadu: Dok čekate bus, zaplešite

Još jedna divna poruka iz Novog Sada - kulturno se uzdižimo i dok čekamo ili se vozimo autobusom.


Štrajk upozorenja na RTV

Sindikat Nezavisnost Radio-televizije Vojvodine organizovao je jednosatni štrajk upozorenja u dvorištu te medijske kuće, zahtevajući od rukovodstva i nadležnih institucija vraćanje "nezakonito otetih" 10 odsto sa plata zaposlenih.

Уско­ро ма­ње це­не пар­ки­ра­ња

Од­лу­ком за уки­да­ње ко­му­нал­не так­се за пар­ки­ра­ње, ко­ја је усво­је­на на Скуп­шти­ни гра­да Но­вог Са­да, во­за­чи­ма је омо­гу­ће­но да у пред­сто­је­ћем пе­ри­о­ду пар­кинг на град­ским пар­ки­ра­ли­шти­ма пла­ћа­ју по ни­жим це­на­ма,...


Ruiniran pločnik na Pozorišnom trgu i dalje opasan po prolaznike

Pločnik na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, odnosno na Pozorišnom trgu, godinama je ruiniran, građani o razbijene ploče zapinju, proklizavaju, povređuju se, ali on u skorije vreme neće biti renoviran.

Otvorena izložba 'Trg slobode - srce Novog Sada'

Izložba „Trg slobode - srce Novog Sada“, koja prikazuje tri veka prošlosti centralnog gradskog prostora, a u okviru manifestacije „Muzeji Srbije, deset dana od 10 do 10“ otvorena je danas na Trgu slobode.


Otvoren 84. međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam, 84. po redu, danas je na Novosadskom sajmu otvorio prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić koji je istakao da je poljoprivreda jedan od najvećih potencijala privrednog razvoja Srbije i da će vlada nastaviti da...

Nesreća u Novom Sadu: Mladić pao sa prozora studentskog doma

Nesreća u studentskom domu „Slobodan Bajić“ u Novom Sadu. Mladić zadobio povrede prelom noge i povredu glave1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »