Novi Sad i Vojvodina

Rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima

Troje dece zadobilo je povrede kada ih je komšijski rotvajler danas u Sremskim Karlovcima napao i izujedao, a najteže povrede ima dečak od 16 godina, kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake. ...

'Jedan od pet miliona': Bez protesta u Novom Sadu do 3. maja

Protesti "Jedan od pet miliona – stop krvavim košuljama", koji su se od sredine januara održavali svakog petka na Pozorišnom trgu u Novom Sadu, neće biti organizovani narednih nekoliko sedmica.


Treća prolećna 'Novosadska cvetna pijaca'

Ovog petka i subote, 19. i 20. aprila, održaće se treća "Novosadska cvetna pijaca", i ovo će biti praznična i pretpraznična manifestacija.

Od srede privremena zabrana saobraćaja u delu Novog naselja

Javno komunalno preduzeće 'Novosadska toplana' Novi Sad u sredu, 17. aprila 2019. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovoda na lokalitetu Jugovićevo.


Novosađanima sa invaliditetom uskraćena personalna asistencija

Ovog meseca uslugu personalne asistencije u Novom Sadu koristi sedam osoba, od toga tri korisnice same plaćaju personalne asistente, a još sedam osoba kojima je usluga potrebna, ostalo je uskraćeno za nju

Druga prolećna Cvetna pijaca u petak i subotu ispred Spensa

Druga prolećna “Cvetna pijaca” u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada održaće se u petak i subotu, 12. i 13. april na platou ispred SPENS-a.


U Novom Sadu pripreme za miting 'Budućnost Srbije', zatvorene ulice u centru

Od jutros je zabranjen ulazak vozila u uži centar Novog Sada, kao i u garažu kod Srpskog narodnog pozorišta zbog održavanja mitinga u okviru kampanje "Budućnost Srbije"

Поново актуелни чувари контејнера

Градска 'Чистоћа' расписала је тендер за чување комуналне опреме на местима одлагања отпада, односно како их Новосађани често називају чуваре контејнера, а процењена вредност јавне набавке је десет милиона динара без ПДВ-а.


U Novom Sadu bez protestne šetnje u petak zbog kontramitinga

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu saopštili su danas da u petak neće biti uobičajene protestne šetnje u tom gradu, jer se u trenutku podnošenja prijave za taj skup nije znalo da li će građani moći bezbedno da prodju gradski...

Počinju Novosadske muzičke svečanosti

Međunarodni festival umetničke muzike – Novosadske muzičke svečanosti – Nomus 2019 počinje večeras i biće održan do 18. aprila, u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada i pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.


Jedanaesti 'Novosadski noćni bazar' 12. i 13. aprila na Štrandu

Novosadski noćni bazar, jedanaesti po redu, održaće se u petak i subotu, 12. i 13. aprila, na novosadskoj plaži Štrand.

ORL pregledi danas u Poliklinici, EKG u ambulanti na Limanu

Besplatni preventivni pregledi biće organizovani danas, 7. aprila, od 8 do 16 časova, u Kliničkom centru Vojvodine i u Domu zdravlja "Novi Sad".


Прва пролећна Цветна пијаца

Прва пролећна 'Новосадска цветна пијаца' биће организована у петак и суботу на платоу испред Спенса.

Gužve na Limanima zbog rekonstrukcije vrelevodne mreže

Razlog gužve koja se stvara na ulicama Limana, jeste to što je zatvoren deo Bulevara cara Lazara. Radnici JKP “Novosadska toplana” počeli su rekonstrukciju vrelovodne mreže u tom delu grada, a predviđeno je da radovi traju do sredine meseca.


Deo Bulevara cara Lazara postaje "slepa ulica" do sredine aprila

Novosadska toplana danas, 2. aprila počinje rekonstrukciju vrelovoda na Bulevaru cara Lazara u zoni raskrsnice sa Šekspirovom i Puškinovom ulicom.

Sedam godina od tragedije u diskoteci 'Kontrast'

Polaganjem cveća na spomen obeležje i paljenjem sveća, danas je u Novom Sadu obeležena sedma godišnjica od požara u diskoteci "Kontrast", u kojem je poginulo šest mladih ljudi, Marina Aničić, Zoran Ignjatović, Marko Pavlović, Renato Vuković, Milen...


U ponedeljak izmena trasa linija 6, 11A i 11B

Trasa autobusa GSP-a na linijama 6, 11A i 11B biće privremeno izmenjene u ponedeljak, 1. aprila zbog sanacije havarije na kanalizacionom šahtu u Kosovskoj 37.

Požar u tržnom centru Promenada, nema povređenih

U tržnom centru Promenada u Novom Sadu tokom noći izbio je požar koji su vatrogasci brzom intervencijom uspeli da ugase.


RTV odbila sve zahteve demonstranata

Predstavnici protesta "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu saopštili su danas da Radio-televizija Vojvodine (RTV) nije prihvatila nijedan od zahteva koje su im predali.

Novosadski poštari u štrajku, traže poboljšanje materijalne situacije i uslova rada

Novosadski poštari su se danas, 27. marta, pridružili štrajku koji je početkom nedelje počeo u glavnom poštanskom centru u Beogradu.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »