Tehnika

Mali kuhinjski aparati – naučite da odaberete savršene pomoćnike

Bilo da ste posvećena kuvarica ili svaki dan muku mučite sa osmišljavanjem šta da kuvate, priprema tri obroka uvek može biti još jednostavnija i brža. Kako?

Da li znate čemu služe ova vratanca na veš mašini?

Mnoge domaćice su se pitale čemu služe ova vratanca, a kada su saznale odgovor bile su oduševljene!


SmartFlex mašine za sudove: Savršeno rade umesto vas

Lista obaveza koje završim u toku dana je duga. Navikla sam na dinamično okruženje i dobro se nosim sa tim - ipak, kada stignem kući želim da se posvetim klincima i mužu.

Greške koje skraćuju život vaših uređaja i gedžeta

Pogledajte, neke greške činite nesvesni činjenice da su pogrešne - iznenadićete se!


Zvučnici koji lebde osvajaju tržište

LG bežični zvučnici koji lebde iznad levitirajućeg postolja pružaju zvuk vrhunskog kvaliteta, a uz to primamljivim dizajnom predstavljaju i pravi vizuelni ugođaj.

Novi Samsung televizori predstavljeni u pariskom Luvru

'Lifestyle' televizori QLED i Frame odlikuju se modernim dizajnom, pametnim funkcijama i kvalitetom slike.


Vrhunska estetika i tehnologija Falmec aspiratora

Od 1981. godine kompanija Falmec proizvodi kvalitetno dizajnirane aspiratore u kombinaciji sa tehnološkim inovacijama, odličnih performansi, energetske efikasnosti i istaknutih materijala koji dostižu najviše nivoe italijanske izvrsnosti u svetu.

IKEA nameštaj sa bežičnim punjačima

Švedski gigant u proizvodnji nameštaja kompanija IKEA, kladila se da prosečni kupci konačno mogu da imaju korist od tehnologija koje su sa nama već neko vreme, a jedna od njih je i induktivno bežično punjenje...


15 genijalnih izuma koji će vam olakšati život

Kažu da se iz nužde rađaju izumi, ali najčešće je slučaj da ni sami niste znali da vam je nešto potrebno. Zato je ključna uloga kreativnih umova da prepoznaju potrebu i pruže maštovita rešenja.

Šta treba imati u dnevnoj sobi  - veličanstvenih 7 saveta

Dnevni boravak je u svakom domu najprometnija prostorija i mada bez troseda nema dnevne sobe, potrudite se da to ne bude i jedini detalj. Ukoliko želite da vaš boravak zaista zablista, da odražava vašu ličnost i ujedno deluje toplo dragim gostima,...


Čišćenje klima uređaja

Sredi dom 18.07.2011
Čišćenje klima uređaja

Čišćenje klima uređaja je bitan deo održavanja higijene u stambenom prostoru. Sve nečistoće koje se tokom godine nakupe u unutrašnjosti i na filteru, pri prvom uključivanju uređaja u letnjoj sezoni, budu izbačene direktno u vazduh oko nas.

Kućni aparati koji misle na vaš džep

Pametan odabir električnih aparata može da sačuva vaš kućni budžet. Neki aparati štede energiju pa su na duge staze mnogo isplativiji. Evo nekoliko saveta kako da ih prepoznate u radnji i ekonomično koristite.


Opasne gljivice u mašini za suđe

Večernje novosti 02.07.2011
Opasne gljivice u mašini za suđe

Slovenački naučnici upozorili su da su mašine za pranje suđa plodno tlo za razvoj smrtonosnih gljivica koje su pronađene u 62 odsto testiranih aparata

Vrhunski proizvodi Hotpoint-Aristona sada su dostupni i u crnoj boji

Dizajnirani da štede energiju, četiri puta praktičniji i fleksibilniji, a modernog izgleda


Monitor za odlikaše

T Portal 05.06.2009
Monitor za odlikaše

Tvrtka NEC pustit će svoj zakrivljeni monitor dijagonale čak 43 inča u prodaju ovoga srpnja. Ako se spremate na kupnju, pripremite veću količinu zelenih novčanica

Televizor na uvijanje

Politika 02.06.2009
Televizor na uvijanje

Japanski istraživači načinili su savitljiv ekran od organskih LED dioda i prikazuje pokretne slike u boji


Novi televizor iz Philipsa spreman za internet

Novi Philipsov 37-inčni LCD TV prijemnik 37PFL9604H opremljen je bežičnom WiFi mrežom i Net TV opcijom – dakle spreman je za direktan pristup internetu.

Interaktivni šank ili sto za interijere

Napredna tehnologija sve se češće koristi u uređenju interijera. Najbolji primjer za to su takozvane inetraktivne površine koje se koriste u uređenju barova i klubova. Za to je izvrstan primjer klub/bar u Londonu pod imenom 24 koji je prvi interak...


Zvučnici mogu da unište nove LCD ekrane

Da se skupi LCD ili plazma TV prijemnik ne bi u roku od nekoliko sekundi pretvorio u tehnološki otpad, neophodno je da imate u vidu neke stvari. Televizorima sa ravnim ekranom je potreban pažljiv tretman - uostalom kao i onim klasičnim - ali ima i...

Ekran bez kablova

Večernje novosti 13.05.2009
Ekran bez kablova

Kompanija LG proširila je svoju ponudu LCD HD televizora sa novim LH80 modelom. U pitanju je ekran visoke rezolucije sa HDMI konektorima, USB-om i OTA konektorom, a displej je dijagonale 55 inča.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | older »