Film

Tri smrti za tri godine: Život Žike Todorovića protkan ličnim tragedijama

Sudbina je glumcu Srđanu Žiki Todoroviću namenila preteško breme. Njegov trogodišnji sin Dejan je sinoć zaspao i nikada se nije probudio. Ništa nije ukazivalo na ovu tragediju. Todorović i njegova supruga Ana su potpuno slomljeni. Žika je pre tri ...

Tuga: Iznenada preminuo trogodišnji sin glumca Žike Todorovića

Trogodišnji sin poznatog glumca Srđana Žike Todorovića (52) Dejan iznenada je preminuo sinoć u Beogradu iz još neutvrđenih razloga.


Miloš Biković zaljubljen do ušiju

Iako dosad nije želeo da priča mnogo o svom emotivnom stanju, Miloš Biković je odlučio da to promeni, pa je za jedan ruski magazin naveo koliko traje romansa sa lepom Ruskinjom i iznenadio mnoge.

Mirka Vasiljević: U životu sam imala više sreće nego pameti

Nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića kaže da joj se i u privatnom životu, kao i u poslu, stvari dešavaju spontano i da nikada ništa ne planira.


Seka Sabljić oplela po turbo folku, nije štedela ni mlade kolege

Glumica Jelisaveta Seka Sablić poznata je kao žena koja nema dlake na jeziku. Ona uvek otvoreno govori o svemu, a ovoga puta je na meti njene kritike bila kultura u Srbiji.

Jelisaveta Orašanin o odlasku u Ameriku: Svaki glumac mašta o Holivudu

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin, koja je pre nekoliko nedelja postala gospođa Teodosić kada je izgovorila sudbonosno “da“ uspešnom košarkašu Milošu Teodosiću sa kojim je donedavno bila na bračnom putovanju, sada se vratila u Beograd gde trenutno...


Snežana Savić progovorila o trudnoći: Ja nisam čudo prirode

Prema informacijama koje su se pojavile na jednom domaćem portalu, poznata glumica postaće majka u sedmoj deceniji

Prvi put zajedno u javnosti: Miloš Biković sa devojkom na crvenom tepihu

Mladi glumac Miloš Biković gradi uspešnu karijeru u Rusiji, gde i provodi dosta vremena, pa nije čudno što se tamo i zaljubio


Sa njim je već dvadeset godina: Ovako izgleda suprug Nataše Ninković

Nataša Ninković je svakako među najlepšim srpskim glumicama. Ona već 20 godina užva u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Šarencem sa kojim ima blizance Luku i Matiju.

Ana Sofrenović objavila potresno pismo: Nisam dobro...

Glumica Ana Sofrenović koja je nedavno za "Blic" govorila kako se izborila sa depresijom koja ju je mučila dugi niz godina naišla je na nove poteškoće, o čemu je pisala na Fejsbuku. Sada se, kaže, kaje što je napisala u statusu kako se oseća, ali ...


Pokazala pravo lice: Mirka Vasiljević bez šminke izgleda ovako ...

Glumica uvek izgleda besprekorno, a ovakva je kada skine scensku šminku.

Od nje je nasledio talenat: Baka Nikole Đurička je ova poznata glumica

Baka poznatog glumca je sa vojskom, sa samo godinu dana, davne 1915. otišla u Francusku gde je u Nici, zajedno sa ostalom decom, prvi put nastupala na sceni.


Nije mogao više da izdrži: Vuk Kostić napustio Srbiju

Od priče da je Jelisaveta ostavila Vuka zbog košarkaša, preko toga da su zatim i njih dvoje raskinuli, pa sve do toga da se ona na kraju vratila glumcu, izvrteo se milion i jedan scenario.

Miki Manojlović: Ljubav je ozbiljna pojava, ne voli se sve i svako

Zvezda brojnih domaćih i stranih filmova i serija Predrag Miki Manojlović otkrio nekoliko detalja iz privatnog života.


I tužno i ružno: Marko Nikolić na hemoterapiju išao autobusom GSP

Marko Nikolić, čuveni Giga Moravac, kao sav normalan svet svakodnevno se vozi gradskim prevozom, a i na onkologiju je, gde se lečio, išao svakodnevno.

Mirka Vasiljević: Učim decu da budu bliski, da im zajedništvo bude sveta stvar

Kako deci tokom odrastanja ne bi uskratila prisustvo oca, koji zbog posla živi u raznim državama sveta, Mirka Vasiljević svoje obaveze organizuje tako da porodica što češće bude zajedno, iako to iziskuje stalne selidbe.


Nakon raskida sa Teom: Jelisaveta i Vuk ponovo zajedno

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić nastavili su tamo gde su stali.

Olivera Katarina: Prodajem nameštaj da bih preživela

Slavnu glumicu i pevačicu Oliveru Katarinu, umetnicu kojoj se divila Evropa sedamdesetih i osamdesetih, prodaje nameštaj kako bi platila račune


Dubravka Mijatović iskreno o privatnom životu

Glumica Dubravka Mijatović dugo se nakon smrti Marinka Madžgalja, bivšeg supruga i oca njene ćerkice, nije pojavljivala u javnosti.

Rade Šerbedžija: Nisam ljubomoran na mladiće svojih kćerki

Za dve i po decenije zajedničkog života Rade Šerbedžija (70) i Lenka Udovički (49) preturili su preko glave mnogo toga. Sve je izgledalo kao doboš torta, ređale su se sreće i tuge, uspesi i razočaranja, osmesi i suze.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »