Film

Od nje je nasledio talenat: Baka Nikole Đurička je ova poznata glumica

Baka poznatog glumca je sa vojskom, sa samo godinu dana, davne 1915. otišla u Francusku gde je u Nici, zajedno sa ostalom decom, prvi put nastupala na sceni.

Nije mogao više da izdrži: Vuk Kostić napustio Srbiju

Od priče da je Jelisaveta ostavila Vuka zbog košarkaša, preko toga da su zatim i njih dvoje raskinuli, pa sve do toga da se ona na kraju vratila glumcu, izvrteo se milion i jedan scenario.


Miki Manojlović: Ljubav je ozbiljna pojava, ne voli se sve i svako

Zvezda brojnih domaćih i stranih filmova i serija Predrag Miki Manojlović otkrio nekoliko detalja iz privatnog života.

I tužno i ružno: Marko Nikolić na hemoterapiju išao autobusom GSP

Marko Nikolić, čuveni Giga Moravac, kao sav normalan svet svakodnevno se vozi gradskim prevozom, a i na onkologiju je, gde se lečio, išao svakodnevno.


Mirka Vasiljević: Učim decu da budu bliski, da im zajedništvo bude sveta stvar

Kako deci tokom odrastanja ne bi uskratila prisustvo oca, koji zbog posla živi u raznim državama sveta, Mirka Vasiljević svoje obaveze organizuje tako da porodica što češće bude zajedno, iako to iziskuje stalne selidbe.

Nakon raskida sa Teom: Jelisaveta i Vuk ponovo zajedno

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić nastavili su tamo gde su stali.


Olivera Katarina: Prodajem nameštaj da bih preživela

Slavnu glumicu i pevačicu Oliveru Katarinu, umetnicu kojoj se divila Evropa sedamdesetih i osamdesetih, prodaje nameštaj kako bi platila račune

Dubravka Mijatović iskreno o privatnom životu

Glumica Dubravka Mijatović dugo se nakon smrti Marinka Madžgalja, bivšeg supruga i oca njene ćerkice, nije pojavljivala u javnosti.


Rade Šerbedžija: Nisam ljubomoran na mladiće svojih kćerki

Za dve i po decenije zajedničkog života Rade Šerbedžija (70) i Lenka Udovički (49) preturili su preko glave mnogo toga. Sve je izgledalo kao doboš torta, ređale su se sreće i tuge, uspesi i razočaranja, osmesi i suze.

Vuk Kostić u zagrljaju zgodne manekenke

Glumac Vuk Kostić je u centru pažnje zbog kraja ljubavi sa Jelisavetom Orašanin, koja je u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem, a sada su izašle njegove nove provokativne fotografije sa zgodnom manekenkom.


Bojan Perić ludo voli jednu Anđelu i to uopšte ne krije

Njihova ljubavna priča je najbolji primer uspešne emotivne veze dvoje mladih ljudi. Pronašli su se i

Povukla se iz javnosti posle napada bivšeg muža: Gde je nestala Mina Lazarević

Jedna od omiljenih domaćih glumica, Mina Lazarević, proslavila se ulogom Čupke, u Srećnim ljudima, a onda se okrenula intezivnom radu u pozorištu. Mina je 2015. godine napustila supruga Gorana Stanića, koji je fizički maltretirao nju i dvoje male ...


Miloš Biković: Uživanje u Val Gardeni

Glumac Miloš Biković, koji poslednjih godina ozbiljno gradi karijeru i u Rusiji, predah od obaveza iskoristio je za odmor u Italiji - za zimovanje je odabrao Val Gardenu

Anja Mandić: Imala sam privilegiju što sam živela s čovekom kao što je Manda

Anju i Mandu spojio je posao, prvo su bili samo kolege, onda prijatelji, a vremenom su se rodile emocije. Kao supružnici proveli su 13 skladnih godina, sve dok ih nije rastavila iznenadna smrt dramskog umetnika.


Sonja Savić: Nesretna heroina našeg filma

Da je jedna od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije, Sonja Savić, među nama, ove godine bi obeležila jubilarnih 40 godina karijere, jer se davne 1977. godine prvi put pojavila na filmu i počela da piše istoriju u filmskoj industriji.

Emina Jahović: Svako životno poglavlje zahteva novog tebe

Pevačica je zaintigirala sve jednom objavom na društvenim mrežama.


Bosanac žestoko opleo po Karleuši: Jelena, ti si kokoška

Dragan Stojković prozivao JK da je matora, a potom je Marija Šerifović vikala na nju zato što pušta kandidate zbog lepote, a ne zbog pevanja

Jelisaveta Orašanin: Vuk i ja nismo zajedno od prošlog leta

Pre nekoliko dana je objavljeno da je srpska glumica, jedna od zvezdi hit serije "Ubice moga oca" Jelisaveta Orašanin, u vezi s proslavljenim srpskim reprezentativcem Milošem Teodosićem


Tanja Bošković: Sramota me bude pred mojom decom

Tanja Bošković (63) iza sebe ima impresivnu glumačku karijeru, nezaboravne uloge u filmovima, serijama i pozorištu. Iako je zvanično u penziji, i dalje igra na daskama koje život znače.

Mirka Vasiljević: Evo zašto se nisam udala za Vujadina

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je napokon pošto je rodila troje dece fudbaleru Vujadinu Saviću, ćerku Andreju, sinove Andreja i Mihajla, da li će se venčati.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »