Film

Mirka Vasiljević: Evo zašto se nisam udala za Vujadina

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je napokon pošto je rodila troje dece fudbaleru Vujadinu Saviću, ćerku Andreju, sinove Andreja i Mihajla, da li će se venčati.

Maja Nikolić: Zorica Brunclik je mentalno i duhovno ograničena

Maja Nikolić ne može da podnese Zoricu Brunclik! Pevačica više ne može da drži jezik za zubima, pa je najstrašnije osula paljbu po koleginici, za koju tvrdi da joj nije ni do kolena.


Glogovac otvorio dušu i ovo otkrio o verenici

Nebojša Glogovac retko govori o današnjem vremenu, a još ređe o verenici Milici Šćepanović. Zato je mnoge oduševilo kada je glumac otkrio šta najviše voli kod Milice.

Nataša Ninković umesto karijere u Holivudu izabrala supruga

Natašu Ninković danas gledamo u "Ubicama mog oca", a ona je pre skoro dvadeset godina glumila u američkom filmu koji je mogao da joj bude ulaznica u Holivud. Međutim, ona je tu priliku odbila jer joj je ljubav bila na prvom mestu.


Dragan Bjelogrlić o godini za nama: Pamtiću pitanje moje ćerke na koje nisam mogao da odgovorim

Godina koja ostaje za nama je godina u kojoj me je napustilo mnogo vrlo bliskih ljudi. Pamtiću je zbog toga, definitivno.

Sergeja Trifunovića iskulirala 'klinka'

Glumac Sergej Trifunović (43) navodno već nekoliko meseci bezuspešno pokušava da priđe Sari Jokić (21), ćerki Pinkove voditeljke Lee Kiš.


Kalina Kovačević: Više neću oblačiti venčanicu

Glumica Kalina Kovačević iza sebe ima brak sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem s kojim ima ćerku Mionu. To što je par nakon pet godina odlučio da stavi tačku na zajednički život nije uzdrmalo njihove prioritete- ćerka im je i dalje na prvom m...

Vesna Trivalić: Sad sam samo supruga i majka

Na radost mnogobrojnih obožavalaca, jedna od najpoznatijih srpskih glumica Vesna Trivalić nakon nekoliko godina kinematografske pauze zaigrala je u srpskom filmu „Stado“ Nikole Koje.


Porodila se Tamara Dragičević: Na svet stigla Staša

Jedna od najpopularnijih mladih glumica na našoj sceni i njen suprug i kolega Petar Benčina juče su postali roditelji.

Jelisaveta Orašanin: Vuk Kostić je moj vitez

Glumica Jelisaveta Orašanin pojavila se na premijeri filma "Vojna akademija 3 - Novi početak", a kako kaže, lik koji tumači u ovom ostvarenju je sazreo i doživeo dosta promena u životu. Dok joj se dešava promena na ljubavnom planu u filmu, u priva...


Aleksandar Radojičić: Lako je postati poznat, teško je ostati čovek

UNICEF u Srbiji i 'Vanabi' magazin su pokrenuli zajedničku kampanju 'Vanagiv - jer je tuđa sreća i moja sreća', a akciji se priključio i mladi glumac Aleksandar Radojčić

Srpske glumice koje obožavate, a ne možete da se setite nijednog njihovog skandala

Bave se javnim poslom i svesne su da njihova privatnost nikada ne može biti ista kao ona koju ima vaša kasirka iz supermarketa. Pa ipak, ove žene su se trudile da se zadrže u vrhu samo zahvaljujući onome kako rade na sceni i ispred kamere, skandal...


Sloboda Mićalović: Svaki sukob rešavamo ljubavlju

Lljubav glumačkog para Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića traje punih 14 godina.

Katarina Radivojević: Od sada igram samo tetke

Glumica Katarina Radivojević vratila se na srpske tevizijske male ekrane serijom "Ubica moga oca" režisera Gage Antonijevića, koja od oktobra kreće sa emitovanjem. U ovoj seriji, Katarina glumi tetku, što njoj nimalo ne smeta.


Danica Maksimović - podrška od kolega

Glumci, scenaristi, reditelji brane našu poznatu glumicu Danicu Maksimović koja je imala fizički sukob sa "paparacima" na Adi Bojani.

Danica Maksimović napala novinarku: Imam pravo da te bijem

Glumica Danica Maksimović danas je na Adi Bojani, zajedno s obezbeđenjem, fizički napala novinarku Kurira Mariju Dejanović, udarila je i razbila mobilni telefon!


Emotivna ispovest Bogdana Diklića: Zbog ćerke sam ostao živ

Glumac Bogdan Diklić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Dijanom Marojević i koliko često viđa njihovu ćerku Sofiju.

Bahat i bezobrazan:Petru Strugaru preti robija?!

Mladi glumac Petar Strugar, koji je pre dve godine pretukao taksistu Jovana Stanojevića (43), početkom marta ove godine nagodio se s Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o priznanju krivice, ali do danas nije uplatio ni dinara.


Nikola Kojo: Vesna Trivalić je najbolja glumica na planeti

Poznati srpski glumac Nikola Kojo, koji je nedavno počeo sa snimanjem svog rediteljskog prvenca, priznao je da mu je dosadilo da radi na malim projektima, pa se odlučio na ovaj smeli korak.

Aleksandar Radojičić izgubio starateljstvo nad ćerkom

Aleksandar Radojičić izgubio je borbu za starateljstvo nad troipogodišnjom ćerkom Ajom koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Melezović.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »