Automobili i motori

Alpine sprema konkurenta Porsche Macanu

Novi Alpine A110 tek treba da stigne na tržište, a revitalizovani francuski performance brend već radi na još jednom novitetu, ovoga puta je navodno reč o SUV-u

"Opel insignija kantri turer": Prodaja pre promocije

Iako je zvanična prezentacija modela "opel insignija kantri turer" zakazana za salon automobila u Frankfurtu koji se održava od 12. do 24. septembra ove godine, nemačka kompanija je "otvorila knjigu porudžbina"


Novi član segmentiranog segmenta - Kia Stonic

Kao što je ranije najavljeno, sve segmentiraniji SUV segment dobija novog člana, a to je Kia Stonic, direktna konkurencija modelima Nissan Juke, Toyota CH-R i Renault Captur.

Korejski kauboj! Novi Tuson nasleđuje dosadašnji ix35

Čigra od 1,6 tona „Tuson“ se odlično snalazi u urbanim sredinama, ali je dominantan i na međugradskim putevima


Šta sprema Mercedes posle novog A8?

Mercedes će javnosti otkriti kako izgledaju kupe i kabrio verzije S klase u septembru na sajmu u Frankfurtu, potvrđeno je.

Eko na četiri točka

Novosti 12.07.2017
Eko na četiri točka

"Tojota jaris hibrid" vozilo po meri ljubitelja prirode: Vožnja hibrida sada je još impresivnija, tečnija, dinamičnija, a smanjena je i potrošnja benzina na oko 3,2 litra na 100 km


Novi Audi A8 i zvanično

AutoBlog 11.07.2017
Novi Audi A8 i zvanično

Da se podsetimo, dosadašnji Audi A8 je predstavljen još u decembru 2009. (obnovljen je u septembru 2013. godine), dok je nova generacija ovog automobila (interne oznake D5) promovisana danas, na događaju "Audi Summit" koji se održava u Barseloni.

Servis auto klime - neophodnost ili nepotreban trošak

Servis klima uređaja u automobilima zvanično nije propisan ni kod jednog proizvođača automobila na listi redovnih servisnih intervala, zbog čega vozači novijih automobila uopšte ne razmišljaju o ovoj vrsti servisa. Najčešći je slučaj kada "klima" ...


Klasa za sebe: Brabus Mercedes-Benz E-klasa Wagon

Nemačka tjunerska kuća Brabus nedavno je predstavila svoju verziju modela Mercedes-Benz E-klasa, i to u karavan izvedbi klasičnom Brabus stilu, na eksterijeru poznatog karavana našli su se novi aerodinamčni elementi na prednjem braniku.

Šta treba da znate kad kupujete letnje gume: Jedna stvar je smrt za vaše vozilo

Najbitnije oznake koje će vam svakako trebati prilikom kupovine gume su širina gume, profil gume i veličina felneKupovina letnjih guma i nije neka neka nauka, ali da biste odabrali dobre gume, ipak vam treba neko predznanje.


Šta treba da znamo o održavanju guma tokom leta

Pregled i proveravanje pneumatika od ključne su važnosti leti jer duge vožnje po velikoj vrućini i sa punim automobilom predstavljaju dodatno opterećenje.

Vozači oprez: Za brzu vožnju kazna i do 2.000 evra

Naše vozače loše navike na putevima u inostranstvu mogu papreno da koštaju. Nevezani pojas - od 20 do 350 evra. Razgovor mobilnim - od 45 do 120


10 saveta za vožnju po vrućini

Napolju je pakao, a vi krećete na put? Samo polako...

Da li je vaše vozilo spremno za letovanje

Pre nego što krenete na godišnji odmor proverite stanje automobila. Kontrola guma, ulja u motoru, nivoa antifriza, tečnosti za stakla...


Opel krosland X: Kompaktni gradski zavodnik

SUV B segment doživljava procvat s prodajnim brojkama koje su se upetostručile od 2010.

Seat predstavio novi mali SUV: Stigla je Arona

Španski proizvođač objavio je tehničke podatke i fotografije drugog SUV modela u svojoj gami.


Dominantan univerzalac – Honda HR-V 1.5 i-VTEC CVT Comfort

HR-V – Hi-rider Revolutionary Vehicle. Dakle, osnovna ideja Honde prilikom lansiranja prve generacije ovog modela je bila da on bude „revolucionaran“, uz povišenu poziciju sedenja

Na sajmu vazduhoplovstva u Parizu supersonični avion, leteći automobil...

Leteći automobili i bicikli, supersonični avion, tehnologija za zaštitu od dronova neke su od brojnih inovacija izloženih na Međunarodnom sajmu vazduhoplovstva u Parizu.


Restilizovani "reno keptur": Uspešno "zatezanje bora"

Predstavljen na martovskom Salonu automobila u Ženevi, "keptur" sada kreće u novo osvajanje tržišta

Tesla model X: Najsigurniji automobil na svetu

Nekoliko nezavisnih iztraživanja američke nacionalne uprave za bezbednost dalo je maksimalnih pet zvezdica ovom automobilu, čime je postao prvi automobil sa ovom ocenom.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »