Nauka i tehnologija

Predstavljamo Viber 10: Novi dizajn, četovi sa skrivenim brojem i grupni pozivi

Novi "Viber" nudi elegantniju i lakšu komunikaciju, dva puta brže razgovore i poboljšane postavke privatnosti - što ga čini jednom od najsigurnijih i najmoćnijih aplikacija za razmenu poruka i pozivanje na svetu

Saveti za duži vek pametnih telefona

Internet i mobilni uređaji – pametni telefoni (smartfoni) i tableti – su postali neophodni za svakodnevni rad, komunikaciju sa prijateljima i porodicom, kao i za zabavu.


Ako birate TV ispod 200 evra - pogledajte ovaj model

U klasi TV uređaja do 200 evra sa ravnim ekranom Tesla model 319SHS izdvaja se ne samo kvalitetom slike, nego i poboljšanom SMART platformom i aplikacijama Netflix i YouTube.

Naučnici otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na Zemlji

Naučnici su u kamenolomu u Gabonu otkrili revolucionarne dokaze o razvoju života na Zemlji - mogućnosti prvobitnih živih organizama da se sami pomeraju.


Foto aparati za sve namene

Iako danas pametni telefoni dominiraju u svetu svakodnevne fotografije, iz jednig prostog razloga – jer su uvek sa nama, profesionalni DSLR i mirrorless foto aparati i dalje imaju svoje važno mesto na tržištu.

Revolucionarni poduhvat: Testirana najpreciznija robotska proteza

Pacijentkinja iz Švedske sa amputiranom rukom je postala prva osoba koja je uspešno kontrolisala novu, najprecizniju robotsku protezu za ruku.


Veliki asteroid proleće danas kraj Zemlje

Osnivač i direktor kompanije Facebook Mark Zakerberg više nema jedini mogućnost opoziva poruka poslatih putem ove društvene mreže, jer Facebook Messenger napokon uvodi ovu opciju za sve korisnike.

Iznenadno i bez najave: Stigao novi Viber v10.0.0

Viber je u decembru proslavio osmi rođendan, a ovog ponedeljka je predstavio potpuno novu verziju sa izmenjenim izgledom.


Evo kako da skinete sve svoje Google+ podatke pre nego što bude ugašen

Google uskoro briše Google+ plus sa interneta, ne dozvolite da se to desi i vašim podacima

Gugl+ prestaje da postoji 2. aprila

Nakon brojnih sigurnosnih propusta, „Gugl“ je najavio da će ugasiti svoju društvenu mrežu „Gugl+“. Rok do kada će mreža raditi pomeren je za početak aprila ove godine, pošto je otkrivena greška zbog koje je ugroženo 52,5 miliona korisnika


5G i definitivno stiže sa Galaxy S10

Otkriveni svi detalji novog Samsung telefona

Novi Facebook Messenger postao dostupan svima

Redizajnirani Facebook Messenger, najavljen na Facebookovoj F8 konferenciji za developere u maju prošle godine, počeo je da se pojavljuje u oktobru, a sada konačno postaje dostupan svim korisnicima.


Boing testirao leteći automobil

Kompanija "Boing" saopštila je da je njen prototip letećeg automobila na kratko danas lebdeo u vazduhu tokom probnog leta

Samsung Galaxy S10+ stiže i u 12GB/1TB verziji

Anonimni dojavljivač objavio je zanimljive informacije, koje navodno stižu od Samsungovog stručnjaka koji je radio na prototipu modela Galaxy S10.


Novi HTC virtuelni set se kontroliše pokretom oka

HTC je na sajmu CES predstavio novi set za virtalnu realnost - Vive Pro Eye koji ima integrisango praćenje oka i tako omogućava korisnicima nove nivoe pristupačnosti, uključujući navigaciju kroz menije kontrolisanu pogledom i eliminisanje potrebe ...

Firefox 65: Stiže nove verzija 'vatrene lisice'

Mozilla se sprema da 29. januara objavi Firefox 65, koji se nalazi u beta fazi još od decembra.


Pametni telefoni bliske budućnosti bi mogli da izgledaju ovako

Veliki broj korisnika kritikovao je Apple kada je, pre nekoliko godina, ta kompanija odlučila da izbaci standardni 3,5 milimetarski ulaz za slušalice na iPhoneu. Na taj potez kasnije su se odlučile i druge kompanije, pa je danas sve manje telefona...


Američki špijunski satelit lansiran u orbitu

Moćna raketa 'Delta 4 hevi' sa američkim špijunskim satelitom lansirana je u subotu iz Kalifonije.

Posle automobila bez vozača, stižu avioni bez pilota

Mogu li u budućnosti računari i veštačka inteligencija u potpunosti da zamene pilote i u potpunosti nezavisno da upravljaju avionima?1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »