Nauka i tehnologija

Kako da pročitate poruku, a da pošiljalac to ne zna

Poruke na mesindžeru možete pročitati, a da osoba koja vam ih je poslala ne dobije obaveštenje da ste to učinili.

Novi iOS 11 screenshot interfejs u akciji

Jedno od poboljšanja, koje Apple nije pominjao tokom iOS 11 prezentacije, jeste ažurirani interfejs za screnshotove. S obzirom na to koliko često kreiramo screenshotove, zanimljivo je videti sva poboljšanja koja je Apple uključio u novoj verziji i...


Šta donosi nova generacija "Skajpa"

Kompanija obnovila poznatu aplikaciju za razgovore, koja prvo stiže na mobilne uređaje

Kako brzo napraviti mesta u memoriji telefona

Kad prigusti uradite nešto od ovih stvari kako biste brzo oslobodili megabajte memorije svog telefona ili tableta za nešto hitnije.


Kepler otkrio više od 200 mogućih novih svetova

Nacionalna američka svemirska agencija (NASA) otkrila je deset novih planeta sličnih Zemlji. Naučnici poručuju da su najnovija otkrića veliko ohrabrenje kada je reč o potrazi za vanzemaljskim životom.

Pažnja - Posle ovoga više nikad nećete rešavati kvizove na Fejsbuku

Koliko ste puta na Fejsbuku ugledali zanimljiv i zabavan kviz koji je rešio neko od vaših prijatelja i poželeli da učinite isto? Saznati ko vam je srodna duša (među vašim prijateljima) ili šta ste bili u prošlom životu.


HTC – U11: Smartfon koji se prilagođava

Predstavljen novi model telefona HTC – U11

Korisni saveti za lakše korišćenje Googlea

Google nam omogućava da brzo i jednostavno pretražimo internet. Ali, ovaj proces uz prave komande može da postane još lakši.


Posle "vatrenog", Amazon sprema "ledeni" telefon

Fire Phone nije postao hit na tržištu, ali to nije obeshrabrilo Amazon. Američki trgovački gigant sprema se za novu avanturu - Ice Phone.

Tastatura koja ume kako god hoćete

Modern Keyboard može s žicom, može i bez nje. Može sa zaštitom, može i bez nje. Zapravo, ovo je jedna vrlo zgodna tastatura, pogledajte!


Isključujte Wi-Fi noću

Mondo 15.06.2017
Isključujte Wi-Fi noću

Već neko vreme svi se pitamo da li bi, makar zbog zdravlja, trebalo da isključujemo Wi-Fi, Bluetooth i druge bežične konekcije kad ih ne koristimo.

Samsung predstavio nove vrhunske gejming monitore

Samsung je predstavio nove CHG90 i CHG70 zakrivljene gejming monitore, koji imaju snažnu High Dynamic Range (HDR) tehnologiju poboljšanja kvalitete slike, dosada rezervisanu za televizore


Aplikacija Slavdroid tastaturu pretvara u ćiriličnu

Slavdroid je već poznata aplikacija u Srbiji i regionu, i ako još uvek niste čuli za nju, evo, mi ćemo da vas uputimo na Android Play da je preuzmete.

Oprez ako skidate torente: Otkriven virus koji napada preko titlova

VLC Player, Popcorn Time, Kodi i Stremio su platforme preko kojih hakeri mogu da prodru u sistem koristeći tekstualne fajlove koji se mogu “skinuti” uz video


Apple sprema još jednu veliku novost

Iako su se na WWDC konferenciji bavili ključnim promenama, Apple je pripremio još jednu promenu koja će se mnogima dopasti.

Šta donosi nova generacija 'Skajpa'

KOMPANIJA Majkrosoft je najavila novu generaciju Skype aplikacije, čije će novine korisnici širom sveta imati prilike da otkriju prvo na mobilnim platformama - "android", a potom i iPhone, a zatim stiže i na desktop uređaje.


Novi Apple iMac računari imaju bolje ekrane, VR podršku

Apple je tokom svoje WWDC konferencije objavio nadogradnju za svoju iMac liniju računara. Kompanijina all-in-one linija je dobila bolje specifikacije i najnovije Intelove čipove.

Nije s konja na magarca, nova Nokia je zapravo bolja od smartfona

U svetu svemoćnih ajfona i jakih Samsunga ima li mesta za malecnu “hipsterku“ po imenu Nokia 3310?


Sačuvajte privatnost na Fejsbuku: Odmah obrišite ovih 5 stvari

Fejsbuk zna mnogo više od vama od onoga što možete zamisliti.

Apple ozbiljno radi na veštačkoj inteligenciji

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, Apple radi na procesoru posvećenom obavljanju zadatka koji su vezani isključivo uz veštačku inteligenciju.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »