Uređenje stana

Inspiracija boja: Žuta

Enterijer 18.06.2018
Inspiracija boja: Žuta

Žuta boja je boja sreće, radosti, mudrosti i uvek se koristi za privlačenje pažnje. Ako želite da naglasite nešto, koristite žutu boju.Žuta je veoma topla boja i njena energija donosi jasnoću i sposobnost za brzo donošenje odluka.

Hladovina u domu: 7 trikova za enterijer koji će osvežiti vaš dom u vrelim danima

Ovo su predmeti bez kojih leto ne može da počne!


Uradite ovih 6 stvari i gledajte kako vam se život menja: Sitnice koje privlače sreću u vaš dom!

Da bi se porodični dom ispunio pozitivnom energijom, nije vam potrebna nikakva grandiozna redekoracija. Dovoljno je da ukrasite enterijer sa nekoliko feng šui dekorativnih detalja koji privlače sreću.

Lako do lepe terase

Novosti 12.06.2018
Lako do lepe terase

Ako već niste, pravi je trenutak da raščistite terase, bacite ono što ste tokom zime ostavili napolju i oplemenite ovu prostoriju u stanu koja će doprineti da još više uživate u lepim danima.


Sveže letnje ideje za uređenje enterijera

Da bi transformisali prostor za letnju sezonu nije nužno uraditi velike popravke i promene.

Kako dekorisati dečju sobu

Novosti 07.06.2018
Kako dekorisati dečju sobu

Roditelji često greše razmišljajući iz svog ugla, a zapravo treba da pokušaju da se vrate u detinjstvo i da što više u proces dekorisanja uključe naslednika


Spas za sve podstanare: 7 ideja za uređenje iznajmljenog stana

Unesite dašak svežine u svoj životni prostor kroz zanimljive detalje. Stare plakate ili crno bele fotografije koje su vam drage uokvirite u žive boje. Dosadne stare zavese zamenite platnenim sa motivima po želji

Letnji stil u vašoj kući: 7 trikova koji će uneti svežinu u dom

Dugi letnji dani i opuštene tople noći koje su idealne za boravak na otvorenom sa sobom nose i česta druženja s prijateljima i porodicom, potrebu za svežim i prozračnim enterijerom, laganim tkaninama i opuštenim dekorom pa pogledajte u nastavku št...


Plava podstiče um

Novosti 04.06.2018
Plava podstiče um

U slučaju da radite od kuće, idealno je da jednu prostoriju odvojite za kancelariju kako bi privatni i poslovni prostor bili i fizički razdvojeni

8 osnovnih principa za planiranje enterijera

Mnogi pomišljaju da se enterijer zasniva samo na osnovnim potrebnim stvarima koje su namenjene za određenu prostoriju…


Stan izgleda otrcano i neuredno: Ove 4 sitnice treba HITNO da promenite u svom domu

Otkrivamo tajne koje dizajneri i stručnjaci za uređenje enterijera koriste da bi ulepšali neki stan pred prodaju ili za slikanje!

Da dom izgleda skupo

Novosti 25.05.2018
Da dom izgleda skupo

Kao što ima ljudi koji se mogu obući za male pare, a da to deluje skupo, tako ima i onih koji mogu urediti dom tako da izgleda kao milion dolara, a da nisu potrošili mnogo novca.


Evo kako da izaberete zavesu po feng šuiju

Zavesa je dobro poznata stvar u našim domaćinstvima i ona nam ne služi samo za zaštitu od svetla i tuđih pogleda, već je idealna kao izvanredan dekor kuće.

Koje boje su "ne, nikako", a koje "da, svakako" za produktivnost na poslu

Boje imaju velik uticaj na radnu atmosferu i produktivnost, a uz to će njihov izbor uticati i na emocije, ponašanje i poslovne ciljeve. Stoga dobro pripazite u kakvoj kancelariji radite.


IKEA - Ideje za dnevni boravak

MojEnterijer 21.05.2018
IKEA - Ideje za dnevni boravak

Ikea je više od švedske kompanije za nameštaj, više od poznatog brenda... IKEA je zapravo idejni provajder za dizajn vašeg enterijera...

10 saveta koji kuću pretvaraju u oazu za uživanje

Ako želite da učinite svoju kuću/stan zdravijim mestom za život, evo odakle da počnete - i ne košta vas ništa.


Lepota jednostavnosti u 43 m²

Kuca Stil 17.05.2018
Lepota jednostavnosti u 43 m²

Uprkos stvarnoj površini od 43 kvadratna metra, subjektivni osećaj kaže – oko 60. Uprkos nepretencioznim dizajnerskim rešenjima, subjektivni osećaj kaže – lepota jednostavnosti.

IKEA – Ideje za mali stan

MojEnterijer 15.05.2018
IKEA – Ideje za mali stan

Izražavajući svoju ljubav za male prostore, IKEA nudi mnoge velike ideje kako bi se poboljšalo korišćenje prostora u malim stanovima.


Za eleganciju nisu potrebni milioni

Posedovanje doma visoke elegancije može biti veoma komplikovano, posebno ako imate mali budžet koji možete da izdvojite za njegov dekor. Na svu sreću, postoje načini pomoću kojih možete postići izgled koji želite.

Boja grožđa u domu

Sredi dom 11.05.2018
Boja grožđa u domu

Jedna od zanimljivih nijansi boja u prostoru je purpurna boja grožđa ili nežna nijansa jorgovana.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »