Uređenje stana

Klupe u trpezariji

Novosti 21.02.2018
Klupe u trpezariji

Klupe mogu biti odličan detalj u trpezariji, pogotovo maloj. Dizajneri predlažu da ih kombinujete sa stolicama, a idealna kombinacija su dve stolice i spram njih klupa, čime se postiže eklektičan izgled

7 načina da uredite vaš dom u kalifornijskom stilu

Prozračan, beo i prirodan! Kalifornijski stil se temelji na minimalizmu, jasnim i jednostavnim formama koje se najčešće kombinuju sa boho detaljima....


Upotreba ljubičaste boje po Feng Šui principima

Kada želite da kombinujete feng šui i boje, ljubičasta je ton koji morate koristiti umereno…

Oplemenite enterijer vašeg doma na originalan način

Ukoliko želite da u vaš dom unesete neke novine, evo predloga kako da ga oplemenite na originalan način uz pomoć crteža vašeg deteta.


Garderober štedi prostor

Novosti 14.02.2018
Garderober štedi prostor

Plakari sve popularniji jer imaju veliki kapacitet za odlaganje odeće. Unutrašnjost ormara najčešće se pravi od univera. Najjeftiniji su oni koji imaju samo šipku za vešalice

Ako sledite ovih 8 pravila vaš stan će izgledati kao iz časopisa: Otmen, praktičan i elegantan

Pravi izbor boja, mebla i detalja učiniće da vaš stan izgleda otmeno i sa dobrim ukusom.


'Školska' tabla kao dekoracija

Entrtijer.ba 12.02.2018
'Školska' tabla kao dekoracija

Verovatno ste videli ideje sa tablom po kojoj možete pisati kredom, ali ovoga puta želimo da vam predstavimo 16 inspirativnih fotografija prostora gde je tabla korištena kao zidna dekoracija.

Štampani beton imitira kamen

Jeftina dekorativna podloga, brzo se postavlja i otporna je na sve vremenske uslove. Uglavnom se koristi na terasama, trotoarima, dvorištima ili oko bazena. Cena po kvadratnom metru iznosi oko 30 evra


10 stvari koje morate imati u svojoj spavaćoj sobi

Boje i stil su stvar ukusa, ali neki detalji su prosto obavezni kako bi spavaća soba bila zaista oaza udobnosti za miran san!

Feng Shui – kako da osvežite energiju vašeg doma

Veoma je malo potrebno učiniti kako bismo osvežili energiju doma! Kroz materijale, teksture i boje, možemo promeniti energiju bilo kog prostora. Evo nekoliko malih saveta koje bi trebalo uvažiti prilikom uređenja doma.


6 jednostavnih saveta kako da mali stan izgleda prostrano i veće

Poseban aksenat stavljamo na umetnine, jer iako možda živimo u malom stanu, ipak postoji način da ga oplemenimo umetničkim delima na pravi način.

Minimalizam kao životni stil

Qwadu.com 01.02.2018
Minimalizam kao životni stil

Minimalizam je odličan izbor za uređenje doma, ako niste veliki materijalista. Postoji nekoliko pravila koje morate slediti ako se odlučite za minimalizam u svom domu.


Negativni efekti prekomerne vlage u vašem domu

Vlažnost u domu je normalna. Nastaje kada se kupate, kuvate, perete, pa čak i dišete. Međutim, prekomerna vlaga koja i te kako utiče na zdravlje nije normalna.

Bela dnevna soba u vašem enterijeru

MojEnterijer 29.01.2018
Bela dnevna soba u vašem enterijeru

Beli dekor svaki dizajn enterijera može da transformiše, čineći ga lepšim i elegantnijim. Bela dnevna soba donosi čistoću i nevinost u vašem enterijeru.


Transformišite dom pomoću boja

Kuća Stil 26.01.2018
Transformišite dom pomoću boja

Krečenje je jedan od najlakših i najjeftinijih načina da transformišete čitav dom. Izbor boje pravi je izazov, naročito za one koji vole da eksperimetišu. Ukoliko ste, pak, neodlučni sledite pravila iz ovog vodiča i pronađite idealnu boju za vaš dom.

Balkanska pravila uređenja doma za sreću porodice

Da li ste znali da se feng šui primenjivao u Srbiji mnogo pre nego što je postao globalno popularan početkom 21. veka?


Zima nije prepreka za radove u kući

Niske spoljašnje temperature vazduha ne treba da budu prepreka za manje radove na rekonstrukciji doma.

Carstvo knjiga

Ženska TV 21.01.2018
Carstvo knjiga

Za put od dečje do velike porodične biblioteke potreban je ceo život, a za ideju gde ćemo je smestiti samo jedno paljenje lampice u glavi pošto pogledom pređemo preko zida i shvatimo da celom njegovom dužinom možemo napraviti savršene police.


Unestite toplinu u dnevnu sobu: Garniture za uživanje

Većina nas smatra da dnevni boravak ne ide bez udobne garniture za sedenje. Kako u prodavnicama nameštaja nikada nije bio veći izbor troseda, dvoseda, fotelja i ugaonih garnitura, nije baš uvek lako odabrati ono što odgovara baš vašim potrebama.

Jednostavna Feng Šui pravila za svakog

Pre nego što odustanete i pomislite da je previše komplikovano uvesti Feng Šui u svakodnevicu, morate znati da ipak postoje laka pravila koja možete primeniti u vašoj kući. Evo part saveta kako da od vašeg doma napravite udobnu i harmoničnu sredin...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »