Stil života i zanimljivosti

Ne čuvajte hranu u kutijama od sladoleda ... evo i zbog čega

Kisela, masna ili neutralna hrana koja se pakuje u neodgovarajuću ambalažu može da izazove "migracije" štetnih sastojaka na hranu.

10 smešnih svađa u vezi koje baš nijedan par ne može da izbegne

Iako se tada možda čine ozbiljnim, postoje svađe koje to zapravo baš i nisu. Nakon nekog vremena većina parova shvati koliko su te male svađe smešne, luckaste i besmislene.


Čaj za mršavljenje o kome svi pričaju: Prvi rezultati već posle 24 sata

Zahvaljujući kombinaciji blagotvornih sastojaka, ovaj napitak daje rezultate već za sedam dana. Vaš struk će biti i do 8 centimetara tanji.

Trikovi proizvođača hrane - prirodno, organski, bez šećera

Verovatno u prodavnici automatski posegnete za njima, iako se ispod natpisa krije hrana koja ima vrlo malo ili nikakve veze s onim što od te namirnice zapravo očekujete.


Kako da zaustavite napad panike

Srce vam ubrzano radi, znojite se, osećate bol u grudima, iznenadna malaksalost vam je obuzela ruke i noge… Imate napad panike i evo kako da ga zaustavite.

Neka vam horoskop kaže koji je vaš idealan grad za život

Svakom horoskopskom znaku odgovara drugačiji tip grada za život, u zavisnosti od njegovih osobina. Za Raka je idealan Pariz, Vodoliju Hong Kong, a za Bika Los Anđeles.


Rečnik današnjih klinaca: Tinejdžerski sleng neće ubiti srpski jezik!

Generacijsko izražavanje, skraćivanje reči i uvođenje novih kolokvijalnih termina pojava je koja nije prisutna samo u današnjem vremenu.

Kako da prestanete da maskirate osećanja hranom

Za mnoge ljude, hrana je rešenje za sve. Umorni? Tu je čokolada. Pod stresom? Može kolač. Nervozni? Pica vas nikad nije izneverila. Krajnje je vreme da prestanete da maskirate osećanja hranom.


Zašto morate dobro upoznati sebe?

Lepota i zdravlje 14.02.2018
Zašto morate dobro upoznati sebe?

Dva osnovna koraka na putu ka srećnom i ispunjenom životu su vera u sebe i spremnost da sledimo svoje snove, ali da bismo mogli uspešno da ih sledimo prvo moramo dobro upoznati sebe! A kada sebe dobro upoznamo, ne postoji ništa lakše od prilagođ...

Sami odlučite: Najgore i najbolje navike u ishrani

Jedan odlazak u pekaru neće vas "upropastiti". Ali, ni jedan dan tokom kojeg ćete se zdravo hraniti neće vas "popraviti". Donosimo vam nekoliko saveta koji će vam pomoći da proleće dočekate spremni za minić.


Izračunajte lični broj i saznajte sve o vašem ljubavnom životu

Numerologija kaže da između brojeva i materijalnih stvari ili živih bića postoji neraskidiva veza. Zato izračunajte vaš lični broj i otkrijte sve o vašem ljubavnom životu.

Mesec rođenja otkriva vašu sudbinu

Sudeći prema naučnicima i statistikama, mesec rođenja utiče na vaše ponašanje, karijeru, ljubavni život i još mnogo toga.


Užas: Evo šta vam radi svaka cigareta

Od bolova u stomaku, preko ubrzanog pulsa i simptoma nalik na napad astme... Evo šta vam se dešava kad zapalite cigaretu.

Prenaglašena želja za pažnjom: Sve(t) se vrti oko mene!

U pitanju je poremećaj ličnosti, koji se manifestuje dramatičnim, agresivnim ili promiskuitetnim ponašanjem kojim se privlači pažnja okoline


Evo koliko vam kalorija stvarno treba u toku dana

Nije komplikovana računica, a možda vas dobijene brojke prijatno iznenade.

Prevare prehrambene industrije: Ove namirnice su čista obmana

Ponekad, kad kupujemo neku namirnicu, uopšte nemamo pojma o tome šta smo zapravo kupili, a ovo su neki od najčešćih primera


Šta prvo slovo imena otkriva o karakteru i budućnosti: Ništa nije slučajno

U značaj čovekovog imena verovale su brojne drevne kulture, a i danas roditelji birajuimena za svoju decu prema pozitivnim osećajima ili sećanjima koje imaju vezano za to ime.

5 simptoma koji pokazuju da ste anksiozni

Odreagujte na vreme i spasićete svoje zdravljeMnogi ljudi stalno strepe zbog događaja u svojim životima, a na taj način se pojačava njihova uznemirenost, piše Independent.


Kada ljubav nije dovoljna: 6 znakova da treba da raskinete iako ste zaljubljeni

Nako nekih raskida ćeš jednostavno odahnuti i reći "zašto ovo nisam uradila mnogo pre?", a ovo su znakovi da je raskid o kom razmišljaš upravo takav.

Glavni razlog zbog kog će vas partner prevariti

Poruke, mejlovi i društvene mreže olakšali su nam komunikaciju, ali za one koji su u ozbiljnoj vezi ili braku, ovo može predstavljati veliki problem...1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »