Hronika

Preminuo Sreten Karić

Blic 27.04.2017
Preminuo Sreten Karić

Biznismen Sreten Karić preminuo je danas posle duge i teške bolesti.

Trostruki ubica i njegove žrtve na istom groblju

Božidar Dačić (76), koji je u Bariču kod Golupca usmrtio sina, ženu i šuraka, u sredu sahranjen. Na ukopu Božidara bili unuci. Sahrana Miroslava i Rade u četvrtak, a Pavla u petak


Težak udes kod Srbobrana: Majka i sin izgoreli u autu

Tri osobe poginule u jezivoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana. U čeonom sudaru dva automobila poginuli Kornelija B. (33), Nikola B. (12) i Stoja Lj. (29)

Užas u Vojki: U porodičnoj kući pronađena mrtva beba bačena u WC šolju

Prema nezvaničnim informacijama, u jednoj porodičnoj kući u Vojki pronađeno je beživotno telo bebe stare svega par sati. Lekari Hitne pomoći su bebu pronašli u kupatilu, bačenu u toalet šolju.


Znam da sam kriv, ali imam dobre advokate: Slepi ubica iz Subotice hoće na slobodu

Državni prvak u bacanju kugle sa oštećenim vidom Miloš Čodanović (28), koji je 7. februara ubio u Subotici bivšu ženu Moniku Ikotić (43), uložio je žalbu na produženje pritvora, saznaje "Blic".

Živeli su brzo i završili u krvi: Šest najbrutalnijih kriminalaca sa BG asfalta

Oni su devedesetih punili novineske stupce, a umesto ispravki odgovori uvređenih bili su pucnji. Živeli su brzo i umrli mladi, a svoje živote su menjali za legendu.


Uhapšeni carinici negirali krivicu

Svih 16 carinika, koji su uhapšeni zbog sumnje da su oštetili republički budžet za više od 11,5 miliona evra, negirali su krivicu u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Porodične tajne ubice iz Bariča

Zakleo se da će se obesiti ako bude kao svoj otac, a onda je postao još gori


Stefanović i Ditman o saradnji policija Nemačke i Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas izjavio u Beogradu posle sastanka sa ambasadorom Nemačke Akselom Ditmanom da je saradnja srpske i nemačke policije imala odlične rezultate u suzbijanju kriminala.

Haos u Herceg Novom: Ubica vođe 'Delija' teško ranjen u eksploziji automobila

Duško Roganović, osuđeni za ubistvo vođe "Delija" Marka Vesnića, teško je povređen kada je eksplodirao automobil koji je vozio.


Italijanska policija u panici zbog poruke koju im je na ogledalu ostavio "Igor Srbin"

U napuštenoj farmi, u rejonu takozvane "crvene zone" koja se već tri nedelje češlja u potrazi za Igorom Vaclavićem, italijanska policija je pronašla ogledalo na kojem je kratko napisano: "Ubiću vas"!

Barič potresla nezapamćena tragedija: Svi u šoku zbog stravičnog masakra

Austrijski penzioner Božidar D. (77) rano jutros u selu Barič kod Golupca krenuo je u krvavi pir kada je hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio. Potom je u dvorištu crkve pucao sebi u g...


Niš: Čovek mrtav ležao u vikendici tri meseca

Beživotno telo Nišlije S.L. (73), koji je kako se pretpostavlja preminuo pre tri meseca, pronađeno je u njegovoj vikendici u Donjem Vlasu kod Niša.

Posekotine nožem uznemirile Kanarevo brdo

Četrnaestogodišnja učenica prijavila da je nepoznati muškarac napao i posekao u parku nedaleko od škole „Ivo Andrić”.


Poginuo rudar u Baljevcu, komad stene pao na njega

Rudar Ibarskih rudnika iz Baljevca poginuo je u ponedeljak na radnom mestu, nakon što je velika stena pala na njega, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Mladić izgoreo na spavanju: Radnik nastradao u požaru na periferiji Beograda

Milosav Radosavljević (28), fizikalac i građevinski radnik, ugušio se u snu nakon što je vatra buknula u kući njegovog brata u Mirkovićevoj ulici u naselju Sremčica


Starac preminuo od brutalnih udaraca: Razbojnicima ukupno 36 godina zatvora

Salbin Šiljegović (34) i Enis Korlatović (30) iz Lukavca osuđeni su na po 18 godina zatvora za dva razbojstva, a prilikom jednog od njih od ozljeda je preminuo 87-godišnji Uroš Stojanović

Detalji tragedije u Bariču: Ubio sina, suprugu i šuraka, ranio snaju, pa izvršio samoubistvo U CRKVI

U selu Barič u opštini Golubac, 76. godišnji Božidar D. ubio je danas iz pištolja suprugu Radu, sina Miroslava i šuraka Pavla, a ranio snaju Goricu, posle čega je izvršio samoubistvo, izjavi je Tanjug unačelnik Policijske uprave Požarevac Srđan La...


Masakr u Bariču: Bili ugledna porodica

U selu Barič u opštini Golubac, 76. godišnji B.D. ubio je danas iz pištolja suprugu, sina i šuraka, a ranio snaju, posle čega je izvršio samoubistvo

Tragedija u Sremčici: Mladić (28) poginuo u požaru, kuća izgorela do temelja

U požaru koji je juče u 5.16 izbio u Mirkovićevoj ulici kući u Sremčici, nastradao je muškarac (28).1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »