Dešavanja u Srbiji

Zaposlenje u Nemačkoj za medicinske radnike: Besplatni seminari u Zrenjaninu

Kompanija „Vispero GmbH“ sa sedištem u Bonu, je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog stručnog kadra u Nemačkoj.

Radovanović: Za Vučićev spot građani rade četiri godine

Novinar Danasa, Rade Radovanović, jedan od potpisnika Apela 100 kojim je traženo od Saše Jankovića da se kandiduje za predsednika, rekao je da emitovanje jednog predizbornog spota Aleksandra Vučića košta oko 15.000 evra


Studenti: Stidimo se profesora koji su podržali Vučića

Nakon javne podrške koju su predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću uputili profesori, dekani i rektori univerziteta u Srbiji, studenti su uputili svoj proglas koji je do danas do 23 časa potpisalo blizu 4.500, u kojem tvrde da ne smeju da ćute.

Proverite da li ste u biračkom spisku

Samo su vam dva klika potrebna da proverite da li ste u biračkom spisku.


Slojevito se obucite: Ujutru mraz, tokom dana toplije

U Srbiji će jutro biti hladno sa slabim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije vreme, uz slab vetar, saopštio je RHMZ.

Jelena Milić osporava pogubne posledice NATO bombardovanja

Centar za evroatlantske studije iz Beograda (CEAS) osporio je procene zvaničnika o broju žrtava NATO bombardovanja koje je počelo na današnji dan pre 18 godina, kao i to da postoje pogubne posledice po zdravlje ljudi zbog korišćenja osiromašenog ...


General Zrnić: "Migovi" nisu slatkiši

Dolazak prvih ruskih aviona "MiG 29" u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi sa konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak.

I večeras hladno: A do maja vreme skroz drugačije od današnjeg

Već sutra će u Beogradu biti 17 stepeni, a u sredu, četvrtak i petak maksimalna dnevna prognozirana je 20 stepeni


Protest penzionera nije otkazan

Protest sindikata penzionera nije otkazan i biće održan sutra u 11 časova na Trgu Nikole Pašića.

VMA pozvala pacijente da prijave korupciju na internet linku

Vojno-medicinska akademija pozvala je građane da prijave eventualnu korupciju u toj instituciji i objavila internet link na koji oštećeni pacijenti mogu to da učine.


Slučaj 400.000 građana: SNS i tužilaštvo se "brane" ćutanjem

Već drugi dan traje ćutanje nadležnih posle saznanja da se na jednom javnom serveru nalaze lični podaci preko 400.000 građana, sa detaljnim napomena koje navode na zaključak da su u službi političkih partija.

Pitali smo studente za koga će glasati - šok je blaga reč za ono što smo doživeli

Kada govorimo o velikim promenama u našem društvu, njih su uvek pokretali mladi, tačnije studenti. Godinama su izlazili na ulice i tražili pravednije i slobodnije društvo. Šta je s današnjim akademcima?


Vip mobile se uključio u projekat 'Bitka za znanje'

Kompanija Vip mobile uključila se u projekat 'Bitka za znanje', svesna značaja savremene tehnologije i razvoja kreativnosti u modernom obrazovanju.

Vrlo dobri đaci će imati problema prilikom upisa u srednju školu

Vrlo dobri đaci i ove godine biće u velikom problemu da upišu željenu srednju školu, jer su one najbolje rezervisane samo za odlikaše.


Selo Solunskih dobrovoljaca na izdisaju

Od 200 kuća, čak 70 napušteno! Odliv mladih se mora zaustaviti

Starim zdravstvenim knjižicama još nije odzvonilo

Oko 2, 5 miliona građana još nema novu zdravstvenu knjižicu, a više od pola milion zdravstvenih osiguranika još nije podnelo zahteve za za zamenu zdravstvene knjižice elektronskom karticom.


Pojačanje na srpskoj granici – dolaze evropski oficiri za vezu

Zajednički timovi vojske i policije Srbije prekinuli su još jedan veliki lanac krijumčarenja ilegalnih migranata. Kontrola granice je pojačana, a taktika zaštite izmenjena, jer se zbog povoljnijih vremenskih prilika očekuje veći priliv migranata.

Centar za mirno rešavanje sporova: Dele pravdu bez suda

Centar za mirno rešavanje sporova na Voždovcu pruža besplatnu pomoć. Konflikt koji imaju građani moguće rešiti uz pomoć posrednika


Sindikat penzionera: Deci nam prete da ne idemo na proteste

Udruženje sindikata penzionera Srbije i Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije protestovaće u utorak, 28. marta, u Beogradu. Osnovni razlog je to što su im, kako bi se ublažio deficit u budžetu, smanjene penzije veće od 25.000 dinara.

'Prosveta' u raljama stečajne mafije?

Posle dugogodišnjih nevolja, ugledna beogradska izdavačka kuća pred novim iskušenjem. Milenković: Lažnim fakturama nam već mesecima skidaju velike sume novca sa računa1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »