Beograd

BG: Neće 45.000 RSD, mogu i 2.500 EUR mesečno

Gradska saobraćajna preduzeća su u potrazi za radnicima zbog odlaska velikog broja zaposlenih. Za proteklih osam meseci samo GSP je napustilo oko 150 šofera.

Novi busevi u Beogradu, vozači dobijaju uniforme

Novih 10 zglobnih autobusa od danas će prevoziti putnike u Beogradu. Vozači uskoro dobijaju i "lepe, posebne uniforme".


Centar Beograda u "crvenom", Batajnica blokirana

Jutarnji špic uz brojne radove na saobraćajnicama širom Beograda doneo je građanima “uobičajene gužve“.

Svečani defile od Terazija do Kalemegdana

Obeležavanje 73. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu počelo je memorijalnim maršom "Korak slobode". Marš je počeo u 11 časova kod Spomenika obešenim rodoljubima na Terazijama, kretao se pored palate "Albanija" i završio na Trgu ...


Zaobiđite centar BG, zatvoriće ulice zbog marša

Saobraćaj u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva biće obustavljen u četvrtak od 9-14h zbog manifestacije kojom će biti obeležen Dan oslobođenja Beograda.

Zatvaraju se ulice, ovuda nećete moći

Saobraćaj u centru Beograda biće sutra od 9 sati do 14 sati obustavljen zbog održavanja manifestacije povodom obeležavanja Dana oslobođenja Beograda.


Grad nudi 215 lokala u zakup

Novosti 18.10.2017
Grad nudi 215 lokala u zakup

Sekretarijat za imovinske i pravne poslove oglasio prazan poslovni prostor, cene povoljnije. Najskuplji kvadrati na Terazijama i Magistratskom trgu - 1.575 dinara

Majstori opet u Skadarliji

Novosti 17.10.2017
Majstori opet u Skadarliji

U ponedeljak počinje rekonstrukcija kaldrme u boemskoj četvrti prestonice, koja će trajati do Nove godine. Radovi u Skadarskoj ulici odvijaće se u tri faze


Ulice na crnoj listi: Ovo su delovi Beograda u koje ni taksisti ne zalaze

Beograđani u pojedinim delovima grada ni krivi ni dužni ne mogu da dobiju slobodno taksi vozilo, pošto mnogi taksisti, zabrinuti za sopstvenu bezbednost, u te krajeve prestonice ne žele da voze!

Autobus srušio ogradu u Beogradu, ima povređenih

Teža nesreća u kojoj su povređene dve ženske osobe dogodila se danas u centru Beograda.


Lampion drvo izgubilo status zaštićenog prirodnog dobra

Vetar i zima uništili grane, a u sredini stabla pojavila se šupljina. Sve je to uticalo da kelreuterija izgubi svoja dekorativna svojstva, ali i biološku vrednostaš

Cene droge na fasadi vrtića

Novosti 14.10.2017
Cene droge na fasadi vrtića

Nakon prijave Predškolske ustanove "Dr Simo Milošević", kojoj ovaj vrtić pripada, policija je izašla na teren


Dvadesetšestica vozi na "Dorčol"

Na nekoliko lokacija u Beogradu pojavile su se table s imenima ulica ili natpisi na autobuskim stanicama koji obiluju pravopisnim greškama. Ko kontroliše javne natpise i koliko su takve greške česte?

Novina u autobusima GSP

Mondo 13.10.2017
Novina u autobusima GSP

Za veću bezbednost naše dece - od sada sigurnosna dečija sedišta i u autobusima GSP-a.


Policija brani blok 42 od smeća

Čak deveti put komunalne službe su u ponedeljak uklanjale otpad na lokaciji buduće autobuske stanice; Ekipama će biti potrebno tri dana da odnesu 350 kubika otpada

Minibusevi puni, nismo bezbedni: Krcata vozila na liniji 26L

Vozila na liniji 26L saobraćaju na svakih 15 minuta, ali u jutarnjem i popodnevnom špicu ne mogu da prime sve putnike, pa mnogi ostaju na stajalištima


Stigao Erdogan i "zatvorio" pola grada

Beograđane u utorak i sredu očekuje potencijalni saobraćajni haos, pošto će pored mnogobrojnih radova koji su zatvorili pojedine ulice, poseta turskog predsednika Redžepa Erdogana dovesti do potpunog kolapsa!

Miholjsko leto od nedelje, što znači – hladni radijatori

Prema prognozama meteorologa, dnevne temperature u Srbiji polako će se podizati svakog dana, a od nedelje nas očekuje pravo miholjsko leto.


Do kraja godine građevinske dozvole za gradnju milion kvadrata

Do kraja godine u Beogradu će biti izdate građevinske dozvole za milion kvadrata, što je rekord, dok je za vreme prethodne vlasti, 2012. godine, za oko 200.000 kvadratnih metara, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Bezistan kao parkiralište

Novosti 07.10.2017
Bezistan kao parkiralište

Pešački prolaz kod Terazija danima načičkan automobilima. Na prijave se oglušavaju i "Parking servis" i komunalci1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »