Beograd

U OŠ „Ratko Mitrović” besplatne radionice za učenike

U Osnovnoj školi „Ratko Mitrović” (Omladinskih brigada 58) od 21. do 26. avgusta, od 10 do 13 sati, održaće se besplatne radionice fresko slikarstva i „Lice od papira” za učenike starijih razreda osnovnih škola i učenike srednjih škola.

Beograd raskopan:  Izdržite još dva i po meseca

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je da će radovi na Brankovom mostu biti završeni za dva ili dva i po meseca.


Ukida se stajalište na Brankovom mostu

Radovi na Brankovom mostu, koji će trajati više meseci, počeli su juče. Zbog toga se ukida i stajalište "Brankov most u smeru ka Novom Beogradu.

Otvorene 'kaskadne terase' na Savskoj promenadi

Na Savskoj promenadi, velikom šetalištu u blizini Beograda na vodi, a koje će se kada sve bude završeno protezati od Brankovog mosta do Ade Ciganlije danas su otvorene nove „kaskadne terase”.


Obnova KBC “Dragiša Mišović” u septembru, Tiršove u oktobru

Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za podršku rekonstrukciji i izgradnji kliničkih centara Zorana Mihajlović, izjavila je da bi radovi na obnovi KBC "Dragiša Mišović" trebalo da počnu polovinom septembra, dok će izvođenje radov...

U autobusima uskoro plaćanje vožnje i platnim karticama

U vozilima javnog prevoza u Beogradu do kraja godine građani će moći da plaćaju vožnju i platnim karticama banke.


Kolaps u najavi: Posle Slavije radovi i na Brankovom mostu

Uz rekonstrukciju Trga Slavija Beograđane i goste prestonice od srede čeka još jedan problem u saobraćaju – zbog radova na Brankovom mostu.

Do kraja godine temelji "Tesla grada", kvadrat do 500 evra

Izgradnja stambeno-poslovnog prostora "Tesla grad" na Makiškom polju u Beogradu počeće do kraja ove godine, najavio je konzorcijum privatnih građevinskih kompanija koji su osnovali Udruženje industrijalaca i preduzetnika Srbije i BK kompanija.


Palilulska pijaca kao one u Barseloni i Madridu

Dugo najavljivana rekonstrukcija Palilulske pijace počeće u septembru, a kada bude završena podsećaće na tržnice u velikim evropskim metropolama, kaže gradski urbanista Milutin Folić.

Upaljen crveni alarm: Posle visokih temperatura Beograđani pred novim problemom

Beograđani konačno mogu da odahnu posle nekoliko nedelja tropskih temperatura, ali zato mnogima slede problemi sa - alergijama.


Besparica truje okolinu

Novosti 14.08.2017
Besparica truje okolinu

PKB ne može redovno da čisti septičke jame za koje je nadležan

Novo lice: Kosančićev venac će imati dva mala trga umesto raskrsnica

Prometne raskrsnice, koje predstavljaju kapije Kosančićevog venca 2018. godine će biti pretvorene u male, uređene trgove popločane kamenom – pjacete.


Počelo rušenje nelegalnih objekata u Bulevaru despota Stefana

Na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice je počelo rušenje ilegalno izgrađenih objekata, umesto kojih će biti postavljene zelene površine i prošireni trotoari, izjavio je gradski urbanista Milutin Folić.

Nova gužva u gradu: Brankov most do kraja godine

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će Brankov most zbog radova biti delom zatvoren najkasnije u sredu, 16. avgusta.


Radovi na Slaviji, izmena saobraćaja do 20. oktobra

Zbog radova na Trgu Slavija i Bulevaru oslobođenja, od Slavije do Bokeljske, od danas do 20. oktobra biće izmenjen saobraćaj, saopštio je iz Sekretarijat za saobraćaj.

Ada Huja: Novi požar, gori tona papira, povređen vatrogasac

U dvorištu fabrike "Kartonka Avala" na Adi Huji izbio je novi veliki požar i gori tona papira i kartona. Jedan vatrogasac je povređen tokom intervencije.


Fontana na Slaviji od sutra ne radi zbog obnove

Fontana na Slaviji biće isključena sutra i neće raditi do polovine novembra zbog rekonstrukcije Trga Slavija.

Prkose vrućinama: Radno vreme "u crvenom"

U toku trajanja najjačeg meteoalarma komunalne službe obavljaće poslove po izmenjenom režimu. Neprekidno i u punom sastavu radiće samo ekipe za hitne intervencije po gradu


Bivša vlast ugrejala autobuse

Pola voznog parka Gradskog saobraćajnog nema klima-uređaje, a u neka vozila ih je nemoguće ugraditi

Beograd topliji od Majamija, Havane..."Ne može da se diše"

Beograd je danas bio topliji od Atine, Ibice, Havane i Majamija, sudeći po najvišim najavljenim dnevnim temperaturama objavljenim na sajtu "Akuveder".1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »