Beograd

Kreće sezona sladoleda: Dva miliona dinara za frižider u Knezu

Održana licitacija za zakup 42 tezge na najatraktivnijim lokacijama u najstrožem centru prestonice

Beograd će dobiti 54 fontane! Evo gde će se tačno nalaziti

Beograd će dobiti 54 fontane na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića i to na mestima koja sada izgledaju zapušteno, poput kružnih tokova na Novom Beogradu i kod Bogoslovije, odnosno Topčiderske zvezde.


Kako su protraćene pare građana: Ko je kriv što se Slavija raspada?

Novi plato na Slaviji još nije ni zvanično otvoren, a ploče su već popucale. Umesto da sankcionišu krivca, investitor, projektant i izvođači radova se prepucavaju

Čopor besnih pasa kruži predgrađem Obrenovca

Pre nekoliko dana, čopor besnih pasa napao je domaće životinje na jednom imanju u Obrenovcu. Stradalo je deset ovaca. Domaćin je ojačao zaštitne ograde, ali strahuje za bezbednost dece.


Do Avale od 1. maja i autobusom

Sezonska autobuska linija GSP-a Voždovac - Vrh Avale počinje da radi 1. maja i prevoziće putnike subotom, nedeljom i u dane Državnog praznika sve 26. avgusta.

BG voz se vratio: Nova pruga, prvog dana haos

Linija BG voza na liniji Resnik – Beograd centar (Prokop) ponovo je uspostavljena


"Dani Beograda", prestonica slavi naredna četiri dana

Stanovnicima glavnog grada, ali i gostima, tokom manifestacije "Dani Beograda" biće predstavljena istorija, tradicija, Beograd danas, ali i ono što se planira za budućnost.

Popucale ploče na Slaviji: Izvinite, kazniću i popraviću

Vlasnik građevinske kompanije MBA "Ratko Mitrović" Branko Miljković izjavio je da će ta firma popraviti oštećenja na novoizgrađenom platou na Slaviji.


Razglednica koje više nema

Politika 13.04.2018
Razglednica koje više nema

Grad na ušću Save u Dunav, u prošlom veku nekoliko puta razaran, u kojem su se menjali vladari, koji je trpeo protivrečne vizije urbanista, prilično je promenio izgled s kraja 19. i početka 20. veka

Raspada se plato kod Slavije, čija je odgovornost

Beograđani sa sve većim čuđenjem posmatraju novoizgrađeni plato kod Slavije. Samo četiri meseca pošto je izgrađen, nalazi se gotovo u stanju raspada.


Kreće akcija čišćenja, prijavite problem

U Beogradu će naredne sedmice početi velika prolećna akcija čišćenja prestonice, najavio je danas gradonačelnik Siniša Mali i pozvao sve sugrađane da prijave lokacije koje treba da se očiste i urede.

Hitna pomoć za životinje

Politika 11.04.2018
Hitna pomoć za životinje

Jedina služba Hitne pomoći koja je namenjena životinjama u Beogradu, za pet godina koliko postoji postala je dobro uigrani tim koji je tu „za sve što je živo, a nije čovek”, kaže direktor JKP „Veterina Beograd” Budimir Grubić.


Počinje izrada idejnog projekta mosta kod Ade Huje

Doneta je Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za izradu idejnog projekta sa studijom opravdanosti za izgradnju mosta na Dunavu kod Ade Huje, kaže gradski menadžer Goran Vesić. Tačna cena mosta biće poznata po završetku izrade projekta.

Radno vreme "Parking servisa" tokom uskršnjih praznika

JKP "Parking servis" čestita predstojeći praznik svim korisnicima svojih usluga i građanima prestonice koji slave


Radno vreme za Uskrs: Evo kako će raditi pijace, garaže ...

Gradske pijace će u petak i subotu, 6. i 7. aprila, raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, a ostalih dana, za vreme uskršnjeg praznika, imaće prilagođeno radno vreme, saopšteno je iz JKP „Gradske pijace”.

Pljačkaju nas i dok smo u kući

Vikendice u naselju Trešnja podno Avale godinama su na meti kradljivaca i po nekoliko puta. Godinama žive u strahu. Upadaju u prizemlje dok su ukućani na spratu


Sećanje na žrtve: Dan kad je goreo Beograd

Na današnji dan 1941. godine nemački avioni bombardovali su Beograd.

BG: Stanovi idu kao alva, plaća se kešom

U Beogradu se godišnje proda tri do četiri puta više stanova nego što se izgradi, a interesantno je da se nekretnine više kupuju u kešu nego na kredit.


Resnik dobija trotoar i zid protiv klizišta

Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas završne radove na izgradnji trotoara u dužini od 1,5 km i potpornog zida na Resničkom putu kao zaštite od klizišta u naselju Resnik.

Počela rekonstrukcija Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića u četiri faze

Radovi u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, na delu od kružnog toka u ulici Neznanog junaka do Ulice Mihaila Avramovića počeli su jutros a vrednost radova je 100 miliona dinara.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »