Beograd

Beograd dobio i 'hotel' za pse lutalice

Beogradska opština Stari grad proširila je svoje privremeno prihvatilište za pse ispred zgrade u Makedonskoj ulici i donela još jednu veliku kućicu u koju mogu da se smeste i krupniji psi sa starogradskih ulica.

'Jovanjski mraz' stegao i ove godine

Šalove smo mogli i da olabavimo, a ni ostala 'zimska oprema' nije bila neophodna jer je otoplilo u odnosu na prethodne dane. Najviša dnevna temperatura se kretala oko nule, ali je dan počeo u minusu.


Nove BusPlus kartice, evo šta nam nude

Busplus kartice postaće platne kartice, a nove legitimacije uskoro bi trebalo da budu dostupne građanima, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Smrzavanje na Banovom brdu

Novosti 18.01.2017
Smrzavanje na Banovom brdu

Kvar na toplovodu u Ulici lazarevački drum ostavio bez grejanja deo žitelja Čukarice. Hladni radijatori u nekoliko stotina stanova


U parkovima u Beogradu oko 1.100 izbeglica

Pomoćnica komesara za izbeglice Svetlana Velimirović izjavila je danas da u parkovima i barakama oko autobuske stanice u Beogradu i dalje boravi oko 1.100 migranata, i pozvala ih da pređu u neki od prihvatnih centara u kojima, kako je rekla, ima m...

Bez trke za časni krst

Novosti 16.01.2017
Bez trke za časni krst

Plivanje za časni krst 18. januara ove godine neće biti takmičarsko


Sante plove Dunavom, uništeni čamci i splavovi kod Keja

Led koji se pokrenuo na Dunavu napravio je probleme u blizini Zemunskog keja i u delu kod Novog Beograda. Uništen je veliki broj čamaca i splavova. Nadležni najavljuju kazne za vlasnike plovnih objekata koji nisu po propisu obezbeđeni.

Ledenice nanose katastrofalne povrede, a niko nije nadležan za njih

Lednice koje vise sa krovova i prozora stambenih zgrada, a koje se pojavljuju sa prvim otopljenjem i predstavljaju ogromnu opasnost po prolaznike, trebalo bi da uklanjaju stanari sami.


Kod lekara kroz smetove

Novosti 13.01.2017
Kod lekara kroz smetove

Medicinske službe zbog zakrčenih puteva otežano stižu do najtežih bolesnika

Stiglo grejanje u centru grada: U većini stanova topli radijatori

Većina stanara u centru grada, koji su od juče u 16.00 bili bez grejanja, od 13 časova ponovo imaju tople radijatore u svojim stanovima, a potpuna normalizacija očekuje se u toku poslepodneva.


BG: Prolazi špic, sad se i može od 'A' do 'B'

Na ulicama Beograda je tokom jutarnjeg špica vladao potpuni kolaps u saobraćaju zbog snega koji je tokom noći napadao, a nije očišćen. Situacija se normalizuje.

Veliki deo Beograda bez grejanja

Završava se popravka kvara na toplovodu zbog kojeg je bez centralnog grejanja ostao veliki deo centra Beograda, a nakon punjenja sistema grejanje bi do stanova trebalo da stigne u naredna tri sata, javila je jutros Radio-televizija Srbije.


Veliki kvar: Centar Beograda bez grejanja

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području "Dunav", danas od 16 časova bez grejanja je deo potrošača u centru grada.

Otežan saobraćaj po gradu, promene režima GSP-a

Sneg koji je padao cele večeri zavejao je skoro sve beogradske ulice, zbog čega je otežan saobraćaj na svim deonicama, javljaju beogradksi taksisti.


Njihove cene lede gore od minusa: Čuvajte se divljih taksista

U svakoj krizi neko nađe priliku, a divlji taksisti su svoju videli u otežanom saobraćaju na beogradskim ulicama, pa tako vrtoglavim cenama za prevoz i na najkraćim relacijama ovih dana "lede" putnike više nego minus.

Sneg u Beogradu: Saobraćaj usporen, cevi pucaju na sve strane

Sneg koji je noćas počeo da pada u Beogradu i nastavlja da veje, uz izrazito niske temperature, izazvao je dosta problema, ali se saobraćaj u prestonici odvija koliko-toliko normalno.


Pojačan rad Zimske službe

Politika 07.01.2017
Pojačan rad Zimske službe

Zbog padavina i niskih temperatura koje je za naredne dane najavio Republički hidrometeorološki zavod biće pojačan rad Zimske službe

Beogradske priče: Mlada arhitektura prastarog grada

Kako je Beograd rastao, razvijao se, a neretko i posrtao u estetskom smislu


Topčiderski park pod smećem: Pretvorili oazu prirode u divlju deponiju

Nesavesni građani iskoristili prazničnu atmosferu i park u blizini Miloševog konaka zatrpali đubretom

Ako ne očistite sneg ispred zgrade, čekaju vas paprene kazne

Beograđani koji se ne prihvate lopata i ne očiste ulaze ispred svojih zgrada, kuća ili poslovnog prostora, mogli bi da plate kaznu od 5.000 do 50.000 dinara!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »