Beograd

Ugašen požar na Adi Ciganliji, izgoreli lokali

Veliki požar koji je izbio na splavu na makiškoj strani Ade Ciganlije, pa se proširio na drugi restoran, ugašen je. Vatrogasci na mestu požara dežuraju.

Sneg i kiša pojeli "zebre"

Novosti 24.05.2017
Sneg i kiša pojeli "zebre"

Neobeleženi pešački prelazi u velikom broju ulica na svim opštinama ugrožavaju bezbednost i vozača i pešaka. Blagovremeno održavanje horizontalne signalizacije obaveza "Beograd puta"


Tuga u Ustaničkoj: Na okretnici autobusa pronađena beba

Devojčica starosti oko godinu i po dana, pronađena je na Konjarniku u blizini okretnice autobusa.

Ko preživi pričaće: Otkrivena misterija! Evo zašto leti radi grejanje u autobusima GSP

Sigurno ste bili u situaciji da se leti vozite autobusom javnog prevoza, a da je u vozilu toplije nego što je napolju - gde je pakao.


Skoro sto parova na kolektivnom venčanju

Skoro 100 parova stalo je danas na „ludi kamen” na Kolektivnom venčanju ispred Starog dvora u Beogradu. Mladenci su od hotela „Moskva” došli ispred Starog dvora praćeni muzikom orkestra, a zatim su pred matičarkom, gotovo u glas izgovorili sudbono...

Biser Beograda: Da li znate priču o ovoj crkvi

Verovatno niste znali da se kulturno, umetničko i versko blago nalazi upravo u Beogradu...


Komunalna policija uklanja bašte iz Cetinjske

Komunalni inspektori opštine Stari grad sproveli su kontrolu postavljenih bašta u Cetinjskoj ulici i doneli sedam rešenja za uklanjanje bašta bez rešenja.

Stari savski most pada u vodu

Politika 18.05.2017
Stari savski most pada u vodu

Umesto da bude rekonstruisan kao što je mesecima najavljivano, ova saobraćajnica preko Save biće porušena, a nova može ali i ne mora da zadrži prepoznatljivu lučnu konstrukciju


Rekonstrukcija postojećih i izgradnja novih vrtića

Vrtić „Ježurko” u Borči primer je ustanove koja dobro radi i dobro izgleda, kaže Vesić.

Krađa na bankomatima: Bugarski pljačkaši ponovo u Beogradu

Znam da nisam jedini kome je kartica zloupotrebljena. Posle mene je na redu bila žena, koja je isto žrtva prevare - kaže Marko


Otvaranje muzičke fontane na Slaviji 6. juna

Radovi na izgradnji fontane na Slaviji teku po planu, rekao je gradski menadžer Goran Vesić tokom obilaska tog gradilišta. Najavio je da će fontana biti otvorena 6. juna, kako je i planirano.

Građani mole: Most "preživeo" rat, neka ga ne ruši ni vlast

Prema prošlogodišnjim najavama gradonačelnika Beograda Siniše Malog, u ovo vreme trebalo je da počne rekonstrukcija Starog savskog mosta. Ipak, umesto renoviranja, mostu koji je spasen u Drugom svetskom ratu, 75 godine kasnije sledi rušenje. Vlast...


Skadarliji 10 miliona

Novosti 16.05.2017
Skadarliji 10 miliona

Uređenje popularne beogradske boemske četvrti počinje 17. maja

Zbog radova do 21. maja skraćene linije 20, 46 i 79

Zbog radova u Ulici Mite Ružića, na delu od Milana Rakića do Bulevara kralja Aleksandra do 21. maja će važiti poseban režim saobraćaja što će dovesti do izmena linija javnog gradskog prevoza.


Porez na kvadrate 'skočio' u Beogradu

Poslednji dan za uplatu dela na imovinu je 15. maj, iako mnoge opštine nisu izdale rešenja. Ko nije dobio rešenje, uplaćuje iznos jednak poslednjoj lanjskoj rati

'Ne da(vi)mo Beograd': Kandidovaćemo se na izborima u BG

Predstavnici Inicijative 'Ne da(vi)mo Beograd' izjavili su da je ta organizacija odlučila da se kandiduje na lokalnim izborima u Beogradu.


Samo jedan procenat Beograđana se vozi biciklom

Gotovo polovina Beograđana ima bicikl, ali tek jedan odsto njih ga koristi kao svakodnevno prevozno sredstvo, a ne samo za rekreaciju vikendom.

Počelo rušenje baraka u centru Beograda

Rušenje baraka iza autobuske stanice koje su naseljavali migranti počelo je danas, a minstar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su ove barake bile veoma nebezbedne i nisu bila adekvatne za smeštaj, jer su potencijalno leglo zaraza


Počinju radovi na uređenju Skadarlije

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je početak radova na uređenju Skadarske ulice, a u tu svrhu biće izdvojeno 10 miliona dinara.

Propao još jedan konkurs: Ada definitivno bez sladoleda

Na najvećem beogradskom kupalištu ovog leta nećete moći da se osvežite kao dosad iz frižidera, jer nijedna firma nije htela da uplati 250.000 evra za zakup prostora1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »