Beograd

Otvorena sezona kupanja na Adi, voda 24 stepena

Sezona kupanja na Adi Ciganliji otvorena je podizanjem plave zastave koja je dokaz da je kvalitet vode, bezbednost i zaštita životne sredine na zadovoljavajućem nivou.

Od Tošinog bunara do Banovog brda za desetak minuta

Pušten u saobraćaj novoizgrađeni bulevar sa četiri trake koji povezuje Tošin bunar i Most na Adi.


Učionice – vrtići čekaju oko 1.200 mališana

Osam osmoletki do jeseni biće preuređeno za potrebe obdaništa i u njih će se useliti predškolske i mlađe grupe dece koja pohađaju vrtiće

GSP dobio osam autobusa za prevoz đaka u Beogradu

Javnom komunalnom preduzeću GSP "Beograd" predato je osam od ukupno 12 novih autobusa koja će se od septembra koristiti za prevoz školske dece.


RHMZ: Sutra nepogode, iduće nedelje i do 40 stepeni

U donjem Podrinju i Vojvodini sutra posle podne i uveče očekuju se kratkotrajne vremenske nepogode sa jakim pljuskom, gradom i olujnim vetrom, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod. Do kraja juna očekuju se izuzetno visoke temperature.

Masovna tuča u Beogradu, ranjen mladić

U Ulici kraljice Katarine u Beogradu tri časa nakon ponoći izbila je masovna tuča, a u okršaju je došlo do ranjavanja mladića, navodi portparolka Hitne pomoći Nada Macura.


Vozač na liniji 601, posle žestoke svađe, "kidnapovao" putnike

Vozač autobusa na liniji 601 ušao je u utorak u verbalni okršaj sa putnicima nakon naglog kočenja u Surčinu, a potom zatvorio vrata i odbio da bilo koga pusti napolje.

Ovo je režim saobraćaja: Zatvorene ulice, parking...

Tokom današnje svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Srbije, na pojedinim saobraćajnicama oko "Palate Srbija" doći će do izmena u saobraćaju.


Mlađi od 18 samo do 22 sata u kafićima

Grad Beograd neće odustati od namere da se maloletnicima zabrani boravak u kafićima posle 22 sata, poručuje Goran Vesić. Gradski menadžer otkriva kakve sličnosti imaju Beograd i Barselona i gde bi mogao da bude preseljen Tramvajski most.

Haos u Beogradu: Saobraćaj otežan zbog velikih gužvi, na pojedinim ulicama sve stoji

Kružni tok Slavija vozači su naučili da izbegavaju u širokom krugu, ali se zato ogromna gužva ovog jutra stvorila na autoputu kod Studentskog grada, javljaju "Beogradski" taksisti.


Na dan inauguracije: Ove ulice će biti zatvorene

U petak, tokom svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini "Palate Srbija" u Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja.

Prva vožnja novim bulevarom, spojeni Ada i "Toša"

Radovi na izgradnji saobraćajnice LOT 1, odnosno bulevaru koji spaja Most na Adi i Tošin bunar završeni su danas, kaže gradski menadžer Goran Vesić.


Požar u centru Beograda: Gori zgrada "Ineksa", evakuisani ljudi.

Na osmom spratu nekadašnje zgrade "Ineksa" u Ulici Kraljice Marije 1 u kojoj se sada nalazi Gradska uprava Beograda oko 13.30 časova buknuo je požar.

Završen bulevar koji spaja Most na Adi i Tošin bunar

Radovi na izgradnji saobraćajnice LOT 1, odnosno bulevaru koji spaja Most na Adi i Tošin bunar završeni su danas, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić i najavio da će ta deonica biti puštena u saobraćaj 26. juna.


Izmena saobraćaja zbog inauguracije Vučića

Saobraćaj u blizini Palate Srbija na Novom Beograda odvijaće se delimično izmenjeno u petak, 23. juna, u popodnevnim satima zbog svečanog prijema povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandar Vučića, saopšteno je danas.

Završen most do Lida, početak sezone 1. jula

Pripadnici Vojske Srbije završili su sklapanje pontonskog mosta preko Dunava do plaže Lido u Zemunu i most od danas mogu da koriste pešaci i laka vozila.


Apel građanima da se KCS ne koristi kao alternativni pravac

Klinički centar Srbije apelovao je na građane da u cilju nesmetanog zbrinjavanja pacijenata i pristupa vozila Hitne pomoći Urgentnom centru, ne koriste prolazak kroz KCS kao alternativni saobraćajni pravac.

Kolaps u BG: Hitna sa pacijentima ne može do Urgentnog

Ova nedelja počela je ogromnim gužvama u Beogradu. Problem je nastao čak i ispred Urgentnog centra


Kolaps u Beogradu zbog rekonstrukcije Bulevara oslobođenja

Zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja u Beogradu, na delu od Trga Slavija do Veterinarskog fakulteta, saobraćaj se u tom delu grada odvija otežano. Kako se može videti na saobraćajnim kamerama, dugačke kolone vozila formirane su na pr...

BG: Skače prodaja ali i kvadrati, prelomna godina

Na odluku da se kupuju kvadrati uticali su povoljni bankarski krediti, rekordno niske cene stanova i kuća, kao i sve veći broj zgrada koji se zida.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »