Beograd

Skup ispred skupštine blokira centar, ulice zatvorene od 22h

Zbog skupa na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, od večeras u 22 sata do sutra u ponoć, za saobraćaj će biti zatvorene ulice oko zgrade parlamenta.

Širi se pešačka zona: Vasina će se raditi u sedam faza

Tek što je počela druga faza rekonstrukcije Trga republike, a nadležni uveliko spremaju proširenje pešačke zone oko Knez Mihailove ulice!


BG voz uskoro do Pančeva, Mladenovca i Lazarevca

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa predstavnicima Grada Beograda i direktorima železničkih preduzeća o produžavanju linija BG voza do Pančeva i beogradskih opšti...

Otvoren prvi Starbaks u Srbiji

Svetski lanac kafeterija Starbaks otvorio je danas svoj prvi kafe u Srbiji, u Tržnom centru Rajićeva u centru Beograda


Da li je obdaništu mesto u bivšem logoru smrti

Pre dve decenije Miodrag Krsmanović je platio Spasićev paviljon dva miliona maraka, sud je potvrdio da je ugovor ništavan, a on tu, posle diskoteke, galerije, restorana i teretane, pravi 'Savsko obdanište'

Maraton zatvara ulice Beograda, izmene na više od 80 linija GSP

Saobraćaj u Beogradu je danas izmenjen u nekim delovima grada zbog održavanja 32. Beogradskog maratona.


Maraton u nedelju zatvara grad, evo uputstva za prevoz

Za vreme održavanja 32. Beogradskog maratona 2019, u nedelju, 14. aprila linije JGP-a saobraćaće na sledeći način:

Nova atrakcija: Beograd dobija linijski park

Grad će angažovati arhitektonski studio iz Njujorka "Diler Skofidio i Renfra” da izradi master plan za budući linijski park, a projekat će donirati Novak Đoković, Milan Beko, Svetska banka i UNDP, piše "Politika."


Banovo brdo - zona sumraka: Razrovani trotoari, zatvorene ulice ...

Stanovnici Banovog brda slobodno mogu da kažu da poslednjih nedelja i meseci zbog najrazličitijih radova imaju više problema nego sugrađani iz centra grada.

Počeo konkurs za upis u beogradske vrtiće, prijave do 25 aprila

U 17 beogradskih predškolskih ustanova danas je počela predaja zahteva za 7.900 slobodnih mesta, a roditelji i staratelji zahteve mogu da predaju do 25. aprila, lično ili elektronski.


Prve mašine u Džordža Vašingtona i Cara Dušana

Režim saobraćaja će biti izmenjen, čim krene vađenje prvih tramvajskih šina, biće ukinute linije tramvaja 2L, 5 i 10.

Voz nikako da stigne u Pančevo

Pre dve godine završena je izgradnja i drugog železničkog koloseka između Beograda i Pančeva, ali Beovoz ne saobraća između ova dva grada.


Popločavanje Trga republike skoro gotovo

Radovi na rekonstrukciji u toku, druga faza od ponedeljka.Sledi raskopavanje Makedonske, Kolarčeve i Vasine

Gužve zbog radova na Trgu, građani išli peške

Zbog nove faze rekonstrukcije Trga Republike, Beograđane jutros sačekale brojne izmene u saobraćaju.Velike gužve bile u Bulevaru despota Stefana od Pančevačkog mosta do centra. Građani izlazili iz prevoza i išli peške...


Od danas se zatvaraju ulice oko Trga republike, izmene na 12 linija GSP-a, a ovo su ALTERNATIVE

Zatvorene ulice, izmene na 12 linija gradskog prevoza, te gužve u najužem centru grada, to je ono što Beograđane očekuje u narednih sedam meseci zbog druge faze rekonstrukcije Trga republike.

Izmene u saobraćaju zbog radova na Trgu Republike

Zbog nove faze rekonstrukcije Trga Republike, od danas do 15. juna za saobraćaj će biti zatvoren deo ka Trgu, Kolarčeva ulica od Palate Albanija, Makedonska od Dečanske, Francuska i Vase Čarapića od Dositejeve.


Bura oko pešačke zone u Beogradu, i vlast i opozicija potežu krivične prijave

Na radove koji bi trebalo da počnu sutra u centru Beograda i pretvaranje više ulica u pešačke zone - ne pristaje opozicija, ali ni deo građana koji živi u centralnim prestoničkim ulicama. Zbog toga su aktivisti Saveza za Srbiju organizovali akciju...

Veliki radovi na tri važne lokacije, evo kako da ih izbegnete

Radovi u Karađorđevoj ulici i na postavljanju šina preko Mosta na Adi i pristupnim saobraćajnicama počeli su još prošle godine, a kada od ponedeljka bude startovala druga faza rekonstrukcije Trga republike doći će do novog zatvaranja ulica, ali i ...


Od 1. aprila zatvoren Trg republike za saobraćaj

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović najavio je početak druge faze radova na rekonstrukciji Trga republike za 1. april, od kada će i saobraćaj u tom delu grada biti u potpunosti drugačije organizovan.

Protest protiv širenja pešačke zone

Građani Varoš kapije, Knez Mihailove i gornjeg Dorćola okupili su se juče u Parku vojvode Vuka da izraze nezadovoljstvo zbog, kako su naglasili, izmeštanja i izolacije centra grada.1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | older »