Krevet na podizanje u dnevnom boravku

UrediDom.com 05.08.2008 15:35
Krevet na podizanje u dnevnom boravku


Želite li uštedjeti oko četiri četvorna metra svoga malenog stana, ovaj interesantan krevet marketinškog brand imena BedUP, ili u prijevodu „krevet na podizanje“ sigurno će privući vašu pažnju. 

Krevet koji jednostavno pada sa stropa inovativan je proizvod dizajnerskog studija Decadrages. U malom stanu ili garsonijeri 4 m² prostora čisto su zlato. Stoga je dizajnerska misao krevet povela na mjesto gdje će biti najmanje uočljiv – prema stropu! Donja ploha kreveta u ovom je slučaju iznimno dekorirana i djeluje poput spuštenog stropa, u kome može biti integrirana rasvjeta. Pod uzglavljem će preko dana biti postavljena niska dnevna komoda sa dekorativnim detaljima koji će obogatiti dnevni boravak, naslonjač ili čak nešto viši radni stol.

Po noći, krevet će biti spušten sa stropa, na dvjema šinama integriranim u zidnu frontu, dok je na sobnoj strani obješen o dvije široke i čvrste trake od ojačanog platna te se spušta poput dizala i zaustavlja na visini koja odgovara korisniku kreveta. Osim što je krajnje koristan i funkcionalan, viseći krevet predstavlja čisti, diskretan i elegantan dizajn. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak