Ženske grudi kao inspiracija

T Portal 24.07.2008 23:58
Ženske grudi kao inspiracija


Zdjela za voće u obliku grudi, ladičar koji stoji na ženskim nogama ili stol koji pridržavaju ženski bokovi, samo je dio namještaja koji izrađuje nizozemski umjetnik Mario Philippona. Ovaj maštoviti umjetnik specijalizirao se za izradu erotičnog namještaja, a inspiracija mu je ženska anatomijaOrganska arhitektura i obline žene u kombinaciji s mojom strašću prema drvu inspiriraju me za izradu ovih seksi proizvoda, kaže Philippona.

Originalan namještaj izrađuje s puno ljubavi i žara iako ne misli da će ga velik broj ljudi poželjeti kupiti. Philippona izrađuje crteže u prirodnoj veličini te sklapa neobične skulpture od drva reproducirajući tako savršene ženske obline. Težnju prema savršenstvu prepoznaje u načinu na koji žene pristupaju modi, tjelovježbi i estetskim zahvatima.

Svi su proizvodi izrađeni od drva te obrađeni prirodnim uljem i voskom. Koristeći boje i teksture različitih vrsta drva, Philippona naglašava pojedine forme.

 
 

Pamela je ime ladičara izrađenog od trešnjinog drva te prvog komada erotičnog namještaja koji je umjetnik dizajnirao, razmišljajući o najboljem načinu prikaza savršenih ženskih nogu kakve viđamo po erotskim časopisima. Ladičar je skulpturalan pa ga je moguće smjestiti u bilo koju prostoriju – dnevni boravak, spavaću sobu ili predsoblje.

 
 

Trio je pak stol s jedinstvenim erotičnim dizajnom inspiriranim također ženskim nogama. Prepun je jedinstvenih detalja, a promatrajući ga s različitih strana, otkriva se da je svaki par nogu drugačije tematski obrađen. Kontrast tamnog i svijetlog drva stvara dojam profinjenosti i dinamike. Dimenzije stola su 220x220x80 cm, a njegova cijena, kada se pridodaju i sredstva za održavanje, iznosi 19.950 eura!

Ukoliko razmišljate o kupovini, vodite računa o tome da prostorija u koju ćete ga smjestiti mora biti prostrana, a svi ostali komadi namještaja minimalističkog dizajna i u tamnoj nijansi stola kako bi seksi detalji došli do punog izražaja!

 
 

Sanduk-grudi inspiriran je jednim fantastičnim ženskim grudima koje je umjetnik vidio za vrijeme boravka u sauni. Šarke su drvene i integrirane u sanduk, što cijelom proizvodu daje dodatnu kvalitetu i originalnost. Dimenzije sanduka su 120x55x44 cm, a košta 9995 eura!

Idealan je za montiranje na zid, a u koju prostoriju - odlučite sami! Zid izvedite u tamnijoj boji kako bi vaš novi komad namještaja bio dominantan element u prostoru!

 
 
Ormar s prikazom ženskih oblina je proizvod koji je moguće naručiti u različitim dimenzijama i vrstama drva. Vrata je moguće rotirati za 270 stupnjeva, a dimenzije ormara su 146x72x42 cm te košta 4995 eura.

Ovakav ormar smjestite uz zid koji neće biti opterećen dodatnim komadima namještaja, a svi ostali elementi u prostoriji neka budu u tamnoj boji drva. Ukoliko je vaš izbor spavaća soba, odaberite krevet bez dekoracija, jednostavnog drvenog uzglavlja. Zidove obojite u krem boju kako bi se dobio dojam da se svi zidovi ulijevaju u erotični ormar!

 
 

Zdjelu za voće Tutty-frutty dekoriraju dva para grudi u prirodnoj veličini. Ukoliko je poželite, znajte da ćete je čekati i dva mjeseca, a cijena joj je 1595 eura. Predlažemo da je smjestite u dnevni boravak i uskladite boju namještaja s njom da ne bi bila previše nametljiva.

 
 

 

Pladanj za vino je idealan dar za sve ljubitelje erotike i fine kapljice. Uz šest čaša i bocu ima još mjesta i za kekse, a cijena mu je 1295 eura.

 
 


Moguće je naručiti skulpturu i prema vlastitim zahtjevima, a omiljeni dio tijela vašeg partnera umjetnik će prenijeti na drvo. Potrebno je poslati fotografije i odljev u gipsu, a proizvod će prema dogovoru biti izrađen realno ili stilizirano, s manje ili više erotike u detaljima.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak