Luksuzna garnitura košta kao dva „ juga ”

24 sata 17.11.2007 22:58
Luksuzna garnitura košta kao dva „ juga ”


Jedan od najskupljih komada nameštaja na Sajmu je svakako italijanska ugaona garnitura napravljena od prvoklasne kože u beloj boji... Italijanske kožne garniture, kreveti od gvožđa ukrašeni mozaicima, trpezarijski stolovi i kuhinje, najskuplji su komadi nameštaja na ovogodišnjem Sajmu. Njihove cene se kreću i do nekoliko hiljada evra, a izlagači tvrde da ih kvalitet opravdava.Jedan od najskupljih komada nameštaja na Sajmu je svakako italijanska ugaona garnitura napravljena od prvoklasne kože u beloj boji, sa konstrukcijom od punog drveta i garancijom od 10 godina. Za nju treba izdvojiti 678.900 dinara (oko 9.000 evra). Iako na prvi pogled ne odaje utisak skupocenog, oni koji vole komfor, mekoću i udobnost, sigurno bi rekli da vredi svaku paru.
Pored nje, nedostupna većini posetilaca Sajma, jeste i kompozicija za dnevni boravak od furniranog medijapana i bojenog stakla koja košta 3.500 evra. Visoku cenu (1.110 evra) ima i nosač plazme od istog materijala i sto za dnevnu sobu ukrašen kožom (800 evra).
Ručno rađeni unikatni kreveti od gvožđa sa mozaicima od stakla i keramike koštaju od 1.800 do 2.000 evra, a krevete od kovanog gvožđa (dimenzija 160x190 centimetara) možete kupiti za 1.000 evra.
Trpezarijski sto od ebanovine (1x2 metra) prodaje se po ceni od 900 evra, a svaka od osam stolica košta dodatnih 100 evra.
Slovenačka kuhinja modernog dizajna i svedenih linija od furnira i lakiranog medijapana bez električnih uređaja košta 15.000 evra.


Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak