Bojana Borić: Nadam se kruni na Izboru za mis univerzum

Blic 27.06.2008 14:32
Bojana Borić: Nadam se kruni na Izboru za mis univerzum


Bojana Borić, 21-godišnja devojka iz Sremske Mitrovice, druga pratilja na ovogodišnjem Izboru za mis Srbije, uskoro će nas predstavljati na Izboru za mis univerzuma.Takmičenje će se održati 13. jula u Vijetnamu, u organizaciji najpoznatijeg američkog građevinskog preduzetnika, multimilionera Donalda Trampa.

Bojana se trenutno nalazi u Nha Trangu, gradiću u Vijetnamu, i divno se provodi, a za „Blic“ prenosi utiske.
- Svaki dan putujemo po različitim gradovima Vijetnama. Zaista uživam i ovde mi je prelepo. Ostale takmičarke su divne i sa svima se družim. Po prvi put sam u Vijetnamu i pošto obožavam da putujem, to je veliko otkriće u mom životu. Nadam se da ću stići da upoznam celokupnu kulturu i sva obeležja ovog podneblja - kaže Bojana.
U intervjuu koji se nalazi na zvaničnom sajtu ovoga izbora, mlada manekenka je ispričala ponešto o sebi, svojim željama, ambicijama, životnim ciljevima...
- Moja ambicija je da šta god da radim u životu usavršim sebe i to uradim na najbolji način. Volela bih da jednog dana imam porodicu i decu, da budem dobra majka i uspešna poslovna žena. Želela bih da imam sopstvenu agenciju za organizovanje venčanja. Takođe bih volela da imam i turističku agenciju kako bih u Srbiju mogla da dovodim sve poznanike iz celoga sveta i upoznam ih sa Srbijom i našim kulturnim obeležjima - kaže Bojana koja svojim najvećim životnim ostvarenjem smatra nezavisnost od drugih.
- Ponosna sam što sam sada u poziciji da pomognem svojim roditeljima - kaže Bojana koja ima starijeg brata Borisa i dve mlađe sestre Biljanu i Sunčicu.
Zgodna Mitrovčanka, koja trenutno studira na poslovnim studijama na Univerzitetu „Megatrend“, smatra da je od ostalih takmičarki izdvaja ljubav prema kuvanju i ekstremnim sportovima.
- Veoma sam dobra kuvarica. Volim da kuvam za porodicu i prijatelje. Takođe, uživam u ekstremnim sportovima, izazovima i uvek sam spremna da preuzmem rizik.
Za sebe kaže da je veoma pozitivna osoba koja obožava putovanja.
- Volim da putujem zato što je to najbolji način da otkrijem nove kulture i religije. Takođe, veoma sam dobra u modelingu.
Bojana je, inače, i ranije bila na svetskim takmičenjima. U Koreji na izboru za „International Model of the Year“ ušla je u top 10 i proglašena je za prvu pratilju mis bikinija, dok je na takmičenju „Miss Global Beauty Queen“ u Kini izabrana za četvrtu pratilju i ponovo za prvu pratilju mis bikinija. Bojana se manekenstvom bavi više od dve godine i radila je „Fešn selekšn“ u Beogradu i „Fešn vik“ u Solunu na revijama za Valentina, Kavalija, Demetriosa...

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak