Vodič kroz zvezde : Nedeljni horoskop

Krstarica 27.12.2007 17:25
Vodič kroz zvezde :  Nedeljni horoskop


Strelac 23.11 - 20.12 U fazi ste ekspanzije. Ukoliko niste toga svesni - vaš problem. Uostalom, saživeli ste se sa stanjem koje je problematično, pa vam sreća dođe kao stres. Posao: Puno lepih događanja na poslu obećava unapređenje i finansijski dobitak. Ukoliko ste đak, dobićete džeparac. Sve je u znaku inovacija i pronalazaka. Zdravlje: Problemi sa srcem posledica su zaljubljenosti, ali i nerviranja zbog sitnica. Pošto ste u sjajnom periodu, ne dozvolite da ga bolest pokvari. Ljubav: Sa partnerom delite intimu. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški pripadnici znaka opasno su zagrejani za jednu Lavicu. Savet: Vi biste i jare i pare - da se lepo provedete i da malo potrošite. E, to ne može. Diskoteka, tehno muzika, đuskanje - bar za mlađe Strelce. Stariji neka sede kod kuće, ili, najbolje, odu na planinu.Jarac
21.12 - 19.01   Trenutno ste došli do duševnog uvida i stekli nova saznanja koja vas ispunjavaju, pa lakše savladavate nedaće koje nameće okolina.

Posao: Ko danas misli o poslu? Biznismeni u glavi obrću pare, dok ostali pripadnici znaka misle kako preživeti. U proseku, nije im loše.
Zdravlje: Bolovi u kukovima ili problemi sa jetrom mogući su, ali ne i neizbežni.
Ljubav: Strelac, Strelac i samo Strelac, pod uslovom da se nije okrenuo nekom drugom. Predložite mu odlazak na put kako biste učinili vezu zanimljivijom.
Savet: Jelka, poklončići, torta, šampanjac... Onda film u krevetu sa voljenom osobom...
 
 
 
Vodolija
20.01 - 18.02   Na finansijsku situaciju ne možete da se požalite, a i zdravstvena je pod kontrolom. Svega imate baš onoliko koliko vam treba. Uživajte dok možete.

Posao: Poslovna situacija je pod kontrolom. Oni pripadnici znaka koji su na odmoru ili u penziji uživaju u porodičnom ambijentu. Za njih radi neko drugi.
Zdravlje: Samo ukoliko budete zlostavljali organizam hranom obogaćenom belim otrovima, imaćete problema. Žlezde sa unutrašnjim lučenjem zahtevaju umerenost.
Ljubav: Sa Ribama, Rakovima i Strelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negde daleko.
Savet: Vama je svaki dan Nova godina - ne dajete joj poseban značaj. Šetnja gradom u ponoćne sate - može vas podsetiti na lepe dane.
 
 
 
Ribe
19.02 - 20.03   Imate toliko ideja, samo kad biste bili strpljivi da ih sprovedete u delo? Možda i hoćete, ako se malo potrudite. Vreme slavlja vam odgovara, jer obožavate druženja.

Posao: Više planirate nego što radite. Na poslu delite savete i pričate. Osetljiviji ste na narušene međuljudske odnose nego inače.
Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima u vidu peska ili kamenja. Utopljavajte se i sprečite pojavu bakterija u mokraći. Poželjno je uzimati što više tečnosti.
Ljubav: Veza u kojoj ste površna je. Ne ispunjava ni mrvicu vaših sanjalačkih težnji. Osećate potrebu da partner učini nešto fatalno kako bi vam dokazao ljubav.
Savet: Neobičan doček bi vam zaista prijao. Restoran pored reke, uz obavezne riblje specijalitete i tamburaše.
 
 

Ovan
21.03 - 20.04   Morate preko nečega preći ako želite da gradite budućnost. Neophodno je izvršiti korenite promene na nivou ličnosti, koje mogu biti i bolne.

Posao: Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Za sada, ovaj segment života je pod kontrolom. Dobro se snalazite bez ičije pomoći.
Zdravlje: Izbegavajte nagle pokrete, jer su moguće povrede glave i glavobolje. Sinusi se ovih dana mogu aktivirati, pa je poželjno nositi kapu.
Ljubav: Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji, ali baš to stanje čini vezu zanimljivom. On vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Upotpunjujete se.
Savet: Novu godinu dočekajte u društvu prijatelja uz dobru muziku. Ona će vam pomoći da se opustite i zaboravite na sve teškoće.
 
 
 
Bik
21.04 - 20.05   Planovi, projekti, nov pristup starim problemima... Postoji šansa da sve pobrkate. Odmorite se i prestanite da razmišljate o budućnosti. Uživajte u trenutku.

Posao: Posao koji obavljate ima veze sa inostranstvom, a ako nema, imaće. Uskoro počinjete da planirate putovanje. Napredak.
Zdravlje: Nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama. Kad bolje razmislite, sve ide iz glave. Pa kad to znate, počnite pravilno da razmišljate.
Ljubav: Vodolija je kao luda za vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da vam direktno priđe, glumi hrabrost. U suštini je jako stidljiva.
Savet: Vi biste da u fotelji pred TV-om i uz klopicu provedete novogodišnju noć, no Strelac dolazi neplanirano, i tera vas na ludu žurku. Ne odbijajte poziv.
 
 
 
Blizanci
21.05 - 20.06   Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi duhovnog buđenja. Pošto ih svaka sitnica ometa na tom putu, poželjno je biti istrajniji i uporniji.

Posao: Odličan period za sve poslove vezane za komunikaciju, inostranstvo, kompjutere. Kreativnost je jača nego ikada, pa je treba pravilno usmeriti.
Zdravlje: Mogući su problemi sa sluhom ili želucem. Ove stvari su povezane, a blaga mučnina je samo reakcija. Ne uznemiravajte se zbog toga.
Ljubav: Strelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka ali slatka, pa birajte!
Savet: Najluđu noć provedite negde u prirodi. Topla planinska kuća, puno snega i, normalno, partner - doživljaj čini kompletnim. Srećno!
 
 
 
Rak
21.06 - 20.07   Ukoliko uspete da eliminišete ometajuće faktore, provešćete nekoliko lepih i mirnih dana. U protivnom, bićete u situaciji da činite sve što ne volite.

Posao: Mogući su sukobi sa autoritetima, bilo da se radi o šefu ili osobama koje su na višoj društvenoj lestvici. Burne reakcije škode.
Zdravlje: Mogućnost povreda posledica je nepažnje i brzopletih poteza. Stalno negde jurite, pa je poželjno usporiti tempo. Oprezno!
Ljubav: Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan je prolazno rešenje. Nudi mnogo topline i seksualne energije.
Savet: Najluđu noć provodite u porodičnom krugu, u znaku slavlja uz obilje kulinarskih specijaliteta. Hrana odlično deluje kao antidepresiv, a i pićence.
 
 

 
Lav
21.07 - 21.08   Opijeni ste srećom. Razlog je individualan, shodno trenutnim pozicijama. Osećate da su glavni problemi za vama. Radosno hrlite u susret nastupajućoj godini.

Posao: O poslu ne razmišljate. Što je bilo, bilo je! Vi se okrećete slavljima, druženjima, svemu, samo ne radu, koji vam nikako ne prija u ovim svečanim danima.
Zdravlje: Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade. Urinarni trakt izložen niskim temperaturama može vam zadavati brige.
Ljubav: Sjajan period za najzaljubljenije duše. Bez hleba, vode i vazduha mogu da izdrže, ali bez ljubavi nikako. Biće puno strasti i dokazivanja ljubavi.
Savet: Kad propadate, to činite pompezno. Najluđu noć provedite u restoranu, onom na dobrom glasu. Igrajte, pevajte, pa u krevet...
 
 
 
Devica
22.08 - 22.09   Pripremate se kako biste nekoliko dana mogli da se izležavate i imate sve pri ruci. Potrebni su vam mir, što manje buke i nepredviđenih događaja.

Posao: Koristite kratak predah da se odmorite i mentalno pobegnete od poslovnih obaveza. Sakupljate snagu za nove projekte, kojih će biti u enormnim količinama.
Zdravlje: Zdravstvena situacija nije zabrinjavajuća. Moguće je skupljanje tečnosti u organizmu, koje stvara osećaj težine i nadutosti. Niste se ugojili.
Ljubav: Partner vam je dovoljan. Svi ostali samo smetaju, ne dozvoljavaju vam da iskažete sopstvene emocije. Još ako uspete da ga odvojite od ostalih
Savet: Domaća atmosfera, puna trpeza, sveće i jelka. Krenite od aperitiva, predjela, a završite kolačima i obavezno šampanjcem.
 
 
 
Vaga
23.09 - 22.10   Iako ste sve dobro isplanirali, gomila stvari stajaće vam na putu. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora. Budite strpljivi i sačuvajte hladnokrvnost.

Posao: Ko ovih dana misli o poslu? Vage najmanje. Doduše, umetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vreme. Biće para!
Zdravlje: Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, pa je poželjno iz okruženja eliminisati sve što loše utiče na raspoloženje. Osetljiviji ste nego ikada.
Ljubav: Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava kriterijume. Teretite je za sopstvene neuspehe. Razmišljate o novoj vezi. Blizanac je u igri.
Savet: Ukoliko materijalne mogućnosti dozvoljavaju, Novu godinu slavite u luksuznom restoranu. Sve je na nivou. Blizancu to ne odgovara, jer je pomalo škrt.
 
 
 
Škorpija
23.10 - 22.11   Pošto ste akter važnih životnih promena, osećate potrebu da ih na neki način proslavite. Puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti ulazite u Novu 2005.

Posao: Ukoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, naškodićete sami sebi. Preosetljivost ima cenu.
Zdravlje: Svi problemi proističu iz glave. Prepolovite dozu cigareta, kafe i žestokih pića, pa ćete se bolje osećati.
Ljubav: Mnogi pripadnici znaka nalaze se na samom početku emotivne veze, ili na kvalitativno nov način pristupaju staroj. Nežnost im je neophodnija nego ikad.
Savet: Obavezno promenite ambijent. Ono što ste do sada činili izbegavajte, pa planirajte novogodišnju noć u drugačijem stilu. Neka sve bude novo i neobično.
 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak