Najpoznatiji srpski preljubnici kojima su supruge oprostile

SveVesti.com 01.05.2008 14:00
Varalice

Varalice


Tužna, ali istinita činjenica je da ne postoji idealan brak. A javne ličnosti imaju dupli strah, moraju da sačuvaju svoju intimu - od štampe i od supružnika! Brakovi običnih smrtnika u slučaju prevare se najčešće završavaju momentalnim raskidom.Ipak, kada su srpski muškarci sa javne scene preljubnici, u veoma malom broju slučajeva dolazi do okončanja bračne zajednice!

Oni koji dobro poznaju Dragana Kojića Kebu kažu da je oduvek važio za porodičnog čoveka. Godinama traje njegova agonija povodom utvrđivanja očinstva u slučaju Ine Jevremović, za koju njena majka Ljiljana tvrdi da joj je popularni pevač biološki otac. Nedavno je Četvrti opštinski sud doneo presudu kojom će (ukoliko njegova žalba ne bude uvažena) biti upisan u krštenicu ove devojčice. Iako su mnogi pomislili da je sve ovo uticalo na mir u porodici Kojić, prevarili su se. Odavno su Dragan, njegova supruga Olja i deca Igor i Nataša naučili da žive sa tim pečatom.
Marinko Rokvić jedan je od retkih pevača koji je javno obelodanio svoj „greh iz mladosti“. Popularni pevač pored sinova Nikole i Marka ima i vanbračno dete koje živi sa majkom u Kanadi. Nikola i Marko su saznali za brata pre šest godina. Bili su iznenađeni, malo ljuti na roditelje što im to nisu ranije saopštili, ali sa bratom su u kontaktu i viđaju ga kad dođe u Srbiju.
Sličan primer dao je i Era Ojdanić. Učesnik drugog serijala „Veliki brat VIP“ srećno je oženjen nešto više od četiri decenije sa Ljubicom. Oni imaju dvoje dece, a pored toga, Andrija je priznao i dvoje vanbračne dece. Ljupka je sve prevare oprostila.


Rekorder po broju recki je Goran Bregović. Osnivač legendarnog „Dugmeta“ živi u Parizu sa suprugom Dženanom Sudžuk i svoje tri ćerke: Emom, Unom i Lulom. Takođe ima i ćerku Željku (iz mladalačke veze sa plesačicom iz sarajevskog noćnog kluba), koja mu je rodila unuku Bjanku. Pored zakonite supruge, Bregu su povezivali sa Alkom Vuicom, Mirjanom Bobić-Mojsilović, Ljiljanom Ticom, Brankom Nevistić, Majom Sokolović i mnogim ovdašnjim lepoticama. On se rukovodi onom starom, gde god nađeš zgodno mesto, tu švalerku posadi. Nedavno je uslikan u Parizu kako ruku pod ruku mrtav-hladan šeta sa italijanskom ljubavnicom Kjarom.

 Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak