Informacije za građane o radu investicionih fondova

Tanjug 06.04.2008 17:37
Informacije za građane o radu investicionih fondova


Svi građani zainteresovani za rad investicionih fondova i za ovaj vid investiranja svog kapitala, mogu sutra razgovarati sa Milanom Marinkovićem, direktorom Društva za upravljanje investicionim fondovima FIMA Invest, pozivanjem besplatne telefonske linije: 0800 346 246 (0800 FIMA IN), od 16 do 17 časova.Ovom akcijom rukovodstvo FIMA Investa nastavlja sa pružanjem informacija o radu fonda FIMA ProActive, ali i sa edukacijom šireg građanstva o mogućnostima ulaganja slobodnih sredstava na srpskom finansijskom tržištu.

"Veoma smo posvećeni našim klijentima i nastojimo da im u svakom trenutku ponudimo najbolji savet i pravu informaciju na osnovu našeg znanja i iskustva," naveo je u saopštenju Marinković.

Društvo za upravljanje investicionim fondovima FIMA Invest već treći mesec za redom sprovodi akciju "Sa menadžmentom Fime jedan sat u Kontakt centru" u cilju edukacije i pružanja potrebnih informacija "iz prve ruke".

Pored toga što je tim operatera u FIMA Kontakt centru na raspolaganju građanima 12 sati dnevno, radnim danima od 8 do 20 časova, svakog prvog ponedeljka u mesecu građani mogu da direktno razgovaraju sa top menadžmentom FIMA Investa.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak