Mimi, pobednica Velikog Brata: Miliću nikada neću oprostiti

Blic 01.04.2008 03:29
Mimi, pobednica Velikog Brata: Miliću nikada neću oprostiti


Mlada kreatorka Mirjana Mimi Đurović, koja je u kući dobila nadimak Jagodica Bobica, pobednica je drugog serijala „Velikog brata“ sa poznatim ličnostima. Iako je u kući bilo mnogo poznatijih od nje, Mimi je uspela da bude prva žena koja je osvojila 50.000 evra.Po izlasku iz kuće Mimi je bila veoma zbunjena, nije želela da se odvoji od svoje porodice, a u intervjuu za „Blic“ kaže da se nikada neće pomiriti sa Milićem Vukašinovićem i da joj Petar nikada neće biti dečko. Pobedi se nije nadala, a misli da je publiku osvojila iskrenošću i prirodnošću. 

Na šta ćete potrošiti pare?
- Na putovanje sa porodicom, za dalje ne znam, nisam razmišljala. Nisu to prve velike pare koje sam zaradila.

Kako ste se osetili kada ste čuli da ste pobedili?
- Nisam verovala, ali mi je želja bila da samo izađem iz kuće i zagrlim moje. Samo mi je to bilo bitno.

Da li vas je pobeda iznenadila?
- Promenila sam mišljenje. Sada sam videla da ne pobeđuju samo oni ljudi kojima je potrebna finansijska pomoć. U početku sam mislila da će novac uzeti neko kome je potreban, ali sada vidim da nije tako.

Šta mislite, zašto je narod glasao da pobedite?
- Možda što sam prirodna devojka, što se ne foliram. Onakva sam kakva sam, šta mi smeta - smeta mi, šta mi odgovara - odgovara mi. Ne volim to neko nabacivanje što se tiče muškaraca. To sam izbegavala jer sam se plašila šta će biti kada se oni napiju. Nisam htela da rizikujem, bolje u startu da stavim do znanja da ne želim ništa da imam, već samo drugarstvo i to je to.

Šta ste mislili, ko će pobediti?
- Mislila sam da će Ajs da pobedi, bila sam uverena. Sve vreme sam to mislila.

Čega ste se najviše plašili u kući?
- Plašila sam se da ću da zadavim Milića.

Bili ste na ivici da to uradite?
- Stvarno me je nervirao sa svojim provokacijama! Nisam mogla da podnesem da mi se obraća vulgarno. Zato sam ga i gađala flašom. On je dobar čovek, to sigurno, samo ima vulgaran jezik. Deset dana smo se super družili, sve dok nije počeo da ubacuje takve provokacije. Pošto nisam mogla protiv toga, onda sam odlučila da ga zaobiđem.

On se pokajao, a činilo se kao da ćete da mu oprostite?
- Bilo mi ga je žao, ali nisam pokušala da razgovaram s njim. Meni takve vulgarnosti nisu odgovarale. Nijedan mu povod nisam dala da se tako ponaša. Ajde da sam se ja skidala, uvijala, brćkala oko njega pa da priča tako, ali mu ništa nisam uradila.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak