Hale Beri optužila bivšeg dečka i oca njene kćerke za incest i rasizam!

Mondo 15.11.2019 08:00
Hale Beri optužila bivšeg dečka i oca njene kćerke za incest i rasizam!


Objavljeni sudski dokumenti!Holivudska zvezda Hale Beri 2011. godine započela je sudsku bitku za starateljstvo nad kćerkom Nalom sa tadašnjim dečkom kanadskim manekemom Gabrijelom Obrijem.

Hale je bila zabrinuta za bezbednost svoje kćerke koja se u tom trenutku nalazila kod svog oca Gabrijela i bila je spremna ba preuzme sve neophodne mere kako bi je zaštitila i uzela kod sebe.

Sada su u javnost isplivali sudski dokumenti iz 2011. u kojima je poznata glumica bivšeg dečka optužila za rasizam i incest, prenosi list "Mirror".

U tim dokumentima navodi se da je glumica ispričala kako je Gabrijel vređao na rasnoj osnovi i kako je odbijao da bude intiman s njom.

"Vređao me je na ponižavajući način za jednu ženu. Govorio je da sam debela i da mi telo nije savršeno, a ljubav smo vodili tri puta godišnje. Gabrijel je sve to porekao i definisao kao notornu laž", stoji u dokumentima.

Hali je dodala i da joj je Gbrijel priznao da je počinio incest sa jednom od članica njegove porodite i to upravo tokom borbe za starateljstvo.

Glumica je dodala i da je njen bivši imao psihičkih problema, ali da je odbijao da se leči. Gabrijelovi advokati su tada podsetili Berijevu da je i ona ranije imala "ispade".

Sud je 2012. godine odbio sve Haleine optužbe navodeći da nema dovoljno dokaza za tako nešto, a dve godine kasnije doneta je presuda da glumica mora da plaća Gabrijelu alimentaciju, kao i da će mu refundirati sve sudske troškove.

Gabrijel i Hali počeli su da se zabavaljaju 2005. godine, 2008. su dobili Nelu, a 2010. su se razišli i započeli bitku za starateljstvo, a Hali je želela puno starateljstvo kako bi kćerku mogla da povede u Francusku da živi s anjom i njenim tadašnjim dečkom, kasnije mužem Oliverom Martinezom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak