Filip Krajinović oduševio je domaću javnost

Blic 14.11.2019 19:19
Filip Krajinović oduševio je domaću javnost


Mladi teniser Filip Krajinović oduševio je domaću javnost fotografijom iz gradskog prevoza, na kojoj sasvim opušteno sedi u jednoj od linija na Novom Beogradu i u Zemunu.Kako se na fotografiji može videti, on je u opuštenom duksu i trenerkama ušao u gradski prevoz, seo i ležerno se vozio do željene destinacije.

Filip Krajnović  

Filip se našalio na svoj račun, te je postavio smešan opis pesme uz fotografiju.

On je inače početkom leta kupio luksuzni stan u elitnom naselju na Novom Beogradu gde nekretnine imaju Novak Đoković i Saša Kovačević i za čije uređenje je angažovao dekoratera.

Filip je svojevremeno priznao i da voli da provodi vreme u opuštenom ambijentu svom stana, ali i u kafiću tik do zgrade u kojoj živi. Kafić je u vlasništvu roditelja Dušana Lajovića, srpskog tenisera i bliskog druga Krajinovića. U ovom lokalu Krajinović često boravi i tada bude široke ruke.

Filip Krajinović u svom stanu  
Filip Krajinović u svom stanu

- Filip često dolazi kod nas, što sam, što sa Dušanom. Dolazio je i Novak u naš kafić. Filip je prijatan momak, kulturan i lepo vaspitan. Baš imam lepo mišljenje o njemu. Iskreno da vam kažem, uvek dođe sam i ili u muškom društvu, nikad ga nisam videla ni sa devojkom. Ume da bude džek i da ostavi bakšiš - otkrila je konobarica kafića u kojem je teniser stalni gost.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak