Kristijan Bejl ozbiljno zabrinut: Ako nastavim ovako, umreću!

B92 07.11.2019 17:23
Kristijan Bejl ozbiljno zabrinut: Ako nastavim ovako, umreću!


Glumac Kristijan Bejl poznat je po svojim fantastičnim transformacijama za uloge koje svi pamtimo. Bejl je dobijao kilograme, drastično mršavio i onda opet nabacivao masu zbog mnogih uloga, ali izgleda da su ti dani daleko iza njega.Nedavno je poznati glumac otkrio da zbog godina više nije sposoban da se podvrgne dramatičnim transformacijama. 

 "Stariji sam i osećam da ako nastavim da radim to i dalje, da ću umreti. Pa, ja ne želim da umrem", rekao je on.

Za ulogu u filmu "Američki psiho" on je doveo svoju figuru do savršenstva uz dijetu koju je on nazvao najrigoroznijom ikada. Za ulogu u filmu "Mašinista" smršao je skoro 30 kilograma i doveo svoju težinu do ispod 60 kilograma. Živeo je na vodi, jednoj jabuci i šoljici kafe na dan!

On je glumio Betmena u filmovima 2005, 2008. i 2012. godine i za tu ulogu je nabacio mišiće kako bi verodostojno glumio superheroja. Onda se 2013. godine ugojio 20 kilograma za ulogu u filmu "Američka prevara".

"Jeo sam mnogo krofni, čizburgera i sve što bi mi došlo pod ruku. Bukvalno sam jeo sve što sam stigao. Ugojio sam se skoro 20 kilograma i još radim na tome da se rešim tih kilograma", rekao je on nedugo posle premijere filma.

Ubedljivo najveća transformacija usledila je 2018. godine za ulogu u filmu "Čovek iz senke". Bejl je obrijao glavu, izbelio obrve i ugojio se skoro 30 kilograma kako bi odigrao ulogu.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak