Rada Manojlović uputila poruku Jeleni Karleuši: Ko te ne zna, skupo bi te platio!

Mondo 06.11.2019 19:55
Rada Manojlović uputila poruku Jeleni Karleuši: Ko te ne zna, skupo bi te platio!


Rada Manojlović pojavila se na jednom događaju gde se slikala sa koleginicom Jelenom Karleušom, a onda joj je preko društvenih mreža poslala poruku.Pevačica je istakla kako je njena starija koleginica u teškim momentima uvek bila uz nju.

"Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: 'Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao'", napisala je Rada na svom Instagram profilu u opisu zajedničke fotografije sa Karleušom i dodala:

"Hvala ti kao i uvek za sve. Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: 'Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo'. Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona", zaključila je folkerka.

Pogledajte njenu objavu OVDE, ali i kako su izgledale na sinoćnoj žurci "Story" magazina gde su i provele vreme zajedno:


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak