Spreman za novo doba: 'Golf 8' puni kasu giganta

Novosti 05.11.2019 10:32
Spreman za novo doba: 'Golf 8' puni kasu giganta


'Golf' je , u prethodnih sedam generacija, postao najupešniji evropski automobilU četvrtak uveče, u sedištu "Folksvagena" u Volsburgu (Nemačka), predstavljen je automobil od kojeg se očekuje da nastavi stazama proslavljenih prethodnika i da napuni kasu ovog giganta do vrha - "golf 8".

"Golf" je , u prethodnih sedam generacija, postao najupešniji evropski automobil.

- Novo poglavlje sage o najprodavanijem automobilu "Folksvagena" počinje danas, 24. oktobra 2019. - rečeno je na svetskoj premijeri ovog vozila.

Novi" golf" je digitalizovan, povezan, spreman za novo doba. Nikada do sada "golf" nije bio toliko napredan, istakli su organizatori. Sa hibridnom verzijom lansiranom istovremeno to je prava elektrifikacija kompaktne klase.Njegova digitalna tablaomogućava novu dimenziju u upravljanju sistemima. Brzina do 210 km je moguća i sa asistencijama za vožnju.To je prvi "Folksvagen" inteligentno podatke iz saobraćaja "Car2X",što znači da može da predvidi i unapred upozori na opasnost.

Svetska premijera je održana u Volksburgu mestu gde je "golf" i osmišljen, pravljen i unapređivan poslednjih 45 godina. Novi "golf 8" biće na tržištima početkom decembra kada će biti saopštena i cena.

Spreman za novo doba: 'Golf 8' puni kasu giganta

- Držeći kurs sedam generacija "golf 2 je impresionirao više od 35 miliona kupaca. Cela automobilska industrija očekuje da uvek, novi "golf" postavi standarde u klasi - kaže dr herbert Deis predsednik borda direktora menadžmenta "Folksvagen AD" - To znači da će tako biti i ovog puta.

Spreman za novo doba: 'Golf 8' puni kasu giganta

"Golf" je napravio veliki krug od postanka do danas.

Spreman za novo doba: 'Golf 8' puni kasu giganta

- Ovaj automobil je potpuno nov. Ali naravno "golf" uvek znači "golf". I ovaj model će definisati naš brend kroz dekade. "Golf" jednostavno znači nove tehnologije dostupne svima - rekao je Ralf Brendster šef operative "Folksvagen putnička vozila".                                                       

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak