Sofija Milošević: Srećna sam sa Lukom i nisam rasturila ničiji brak

Mondo 05.11.2019 09:35
Sofija Milošević: Srećna sam sa Lukom i nisam rasturila ničiji brak


Manekenka Sofija Milošević otkriva kako se smuvala sa fudbalerom!Sofija Milošević ispričala je da je već dva mesec u vezi sa najuspešnijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, kao i da je tračevi koji ovih dana kolaju o njoj ne zanimaju.

Pisalo se da je Luka oženjen, te i kao je manekenka rasturila vezu sa njegovom devojkom sa kojiom ima dete, sada je lepa manekenka za "Blic" otkrila pravu istinu.

"Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost", rekla je Sofija i dodala da su srećni, a zatim ispričala kako je počela njihova ljubavna romansa.

"Sve je počelo spontano, nekoliko nedelja smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno", rekla je ona za list "Blic".

Sofija je dodala da nikad nije igrala na kartu fizičkog izgleda, kao i da nije oduvek bila puna samopouzdanja.

"Bila sam veoma nesigurno dete, to sam već pričala nekoliko puta. Uvek sam se trudila da radim na sebi i da lepotu ne stavljam u prvi plan, jet to definitivno nije najvažnija stvar u životu. Lepota je veliko bogatsvo, ali i ogromno prokletstvo", dodala je ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak