Smrt supruge mu je uništila život! Lijam Nison u neprepoznatljivom izdanju

Telegraf 03.11.2019 22:31
Smrt supruge mu je uništila život! Lijam Nison u neprepoznatljivom izdanju


Slavni glumac uhvaćen na aerodromu u neprepoznatljivom izdanju, "zapušten" i "star" zabrinuo fanoveSkoro niko od prisutnih juče nije obratio pažnju na mršavog, starijeg gospodina. Nisu ni slutili da kraj njih stoji jedan od najpoznatijih glumaca na svetu.

Glumca Lijama Nisona (67) skoro da niko nije prepoznao kada se u sredu pojavio na aerodromu u Njujorku. Iako je jedno od najprepoznatljivijih glumačkih lica današnjice, njogov sadašnji izgled zabrinuo je mnoge.

Nison se na aerodromu pojavio u prilično zapuštenom izdanju, sa kačketom na glavi, neobrijan i skoro potpuno sed, a neki su počeli da nagađaju kako se ponovo predao alkoholu. Pre deset godina borio se sa porocima, nakon smrti supruge u martu 2009. godine. Tada su mu, kako je rekao, potonule sve lađe i život mu je stao.

- Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: "Ljubavi, malo sam pala na snegu". Tako je ona opisala to što se dogodilo - ispričao je tada glumac, čija je supruga Nataša zadobila povrede u nesreći u školi skijanja tako što je pala na glavu, a nije nosila kacigu.

Nataša je bila smeštena u bolnicu u Montrealu, a Nison je odmah doleteo čim je saznao za nesreću. Nekoliko dana nakon nesreće pala je u komu zbog izliva krvi u mozak, i bila je priključena na aparate.

- Ona i ja smo imali dogovor da ukoliko neko od nas završi u takvom stanju, isključujemo aparate. Tako sam i učinio. Nataša je donirala svoja tri organa i spasila tri života. Dala je srce, bubrege i jetru - izjavio je Nison 2014. godine, na petu godišnjicu smrti supruge.

- Nije me čula kad je bila u bolnici, ali rekao sam joj da je volim. Rekao sam joj: "Ljubavi, iz ovoga se više ne vraćaš, udarila si glavom jako. Otišla si. Vraćamo te u Njujork, gde ćemo okupiti prijatelje i porodicu" - ispričao je glumac šta se desilo kada je lekarima dao dozvolu da Natašu isključe sa aparata.

Upravo iz razloga što se teško nosio sa smrću ljubavi njegovog života, mnogi smatraju da je ponovo izlaz našao u alkoholu i porocima, a brojni Nisonovi fanovi našli su se zabrinuti nakon izdanja u kojem ga gotovo niko od putnika na njujorškom aerodromu nije prepoznao.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak