Obrnuta slojevitost

Novosti 03.11.2019 21:45
Obrnuta slojevitost


Ako ste do sada majice na bretele nosili ispod košulja, rolki ili bluza sa dugim rukavima, ovog puta one doći kao višnja na vrh torte, odnosno preko kompletnog "autfita"Predlog za prelazni period u godini, kakav je ovaj, jeste slojevito odevanje, kako biste za tren mogli da odgovorite zahtevima promenljivog vremena, skidanjem jednog ili čak dva odevna predmeta. To će se poštovati i ove jeseni, samo što ćemo promeniti redosled komada na sebi, jer u trendu je obrnuta slojevitost.

A ona podrazumeva da će, ako ste do sada majice na bretele nosili ispod košulja, rolki ili bluza sa dugim rukavima, ovog puta one doći kao višnja na vrh torte, odnosno preko kompletnog "autfita". Majica na bretele preuzima ulogu živopisnog tanušnog prsluka koji objedinjuje sve one slojeve koje imate na sebi. Podrazumeva se, kako "i nad popom ima pop", celokupnu odevnu kombinaciju možete da zaokružite sakoom, jaknom ili kaputom u nekoj od modernih boja.

Obrnuta slojevitost

Kada se sve sabere, teško da ćete iz ove igre izaći odeveni u samo dve boje, jer ove sezone ide se iz krajnosti u krajnost - ili ćete odabrati monohrono odevanje ili, kao u slučaju obrnute slojevitosti, ono u kojem će se na jednom mestu sresti narandžasta, plava, žuta, crvena, zelena - kao na kakvom postimpresionističkom slikarskom platnu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak