Deportovana iz Švajcarske: Rada Manojlović stigla u Beograd

Mondo 03.11.2019 18:12
Deportovana iz Švajcarske: Rada Manojlović stigla u Beograd


Pevačica Rada Manojlović stigla je danas oko 14 časova u Beograd, nakon što je sinoć prošla kroz pravu dramu na ciriškom aerodromu.Pevačica Rada Manojlović je juče otputovala u Cirih gde je uveče imala zakazan nastup, ali čim je sletela na tamošnji aerodrom policajci su joj zabranili da uđe u zemlju, budući da u pasošu nije imala radnu vizu, iako je na papiru imala potvrdu da joj je dozvoljeno da radi u Švajcarskoj.

"Nemam vizu u pasošu zato što oni nisu radili zbog praznika Noć veštica. Nisam stigla da taj pečat pokupim u Beogradu. Mnogo mi je žao zbog publike! Šta da vam kažem, Marfi je moj brat, to je sve što mogu da zaključim posle ovog baksuznog događaja", Rada za "Blic" kada je danas sletela u Srbiju.

Ona je istakla da ju je pred put savetovao i kolega koji je prolazio sa tim pečatom na papiru.

"Darko Lazić mi je rekao da je hiljadu puta prolazio sa tim papirom. A u njihovom savršenom zakonu od 99 odsto razloga zbog kojih su mogli da me puste, izabrali su ovaj jedan odsto da me ne puste. Ja nisam nikada bila predstupnik niti bilo šta slično, dešavalo se da puštaju kriminalce koji u njihovoj zemlji nisu ništa uradili, a mene su vratili".

Iako je otkazivanjem izgubila novac, pevačica kaže da o tome ne razmišlja.

"Pare nisu problem, uvek sam bila ljubazna, nikada nisam bila nadmena, vratili su me i to je to. Žao mi je što se ovo desilo, ja nastupe ne otkazujem ni kad sam mrtva bolesna! Nastup ćemo ponovo zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik nadam se. Birokatija je to, nisam ni prva ni poslednja koja je imala ovakav neki problem!".

Rada Manojlović je noć provela na ciriškom aerodromu gde je iznajmila sobu, a prilikom dolaska u Beograd bila je vidno umorna, pojavila se bez šminke, a nije prošlo neprimećeno i da nije nosila brushalter.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak