Radu Manojlović deportuju iz Švajcarske

Novosti 03.11.2019 09:07
Radu Manojlović deportuju iz Švajcarske


Pevačica Rada Manojlović je juče otputovala u Cirih gde je uveče imala zakazan nastup, ali čim je sletela na tamošnji aerodrom policajci su joj zabranili da uđe u zemlju, budući da u pasošu nije imala radnu vizuRada Manojlović doživela je u subotu veliku neprijatnost u Švajcarskoj, gde je otišla na zakazani nastup.

Međutim, pevačica je zbog provera zadržana na aerodromu više od sat i po vremena.

Rada je potvrdila da je deportovana za Beograd iz aerodroma u Cirihu i, kako saznajemo, u nedelju oko 14 časova se vraća u Srbiju.

Popularna pevačica trebalo je da nastupi ove subote u Cirihu, ali budući da nije imala radnu vizu, kako nam je objasnila, bila je prinuđena da otkaže nastup. Zbog provera je na ciriškom aerodromu bila zadržana od 17 časova, a ovu nemilu situaciju je i sama potvrdila.

- Imala sam vizu. Sve je bilo plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili jer u pasošu nemam radnu vizu. Nemam je zato što nisu radili zbog praznika, zbog Noći veštica. Jako mi je žao što se ovo dogodilo, jer nikada ne otkazujem nastupe, čak ni kad sam mrtva bolesna. Obećavam publici da ćemo nastup ponovo zakazati, samo se nadam da neće opet biti praznik. Nisam ni prva ni poslednja kojoj se ovo dogodilo - rekla je Rada.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak