Uspostavljeno vodosnabdevanje u Urgentnom centru

B92 03.11.2019 17:26
Uspostavljeno vodosnabdevanje u Urgentnom centru


U beogradskom Urgentnom centru ponovo je, danas oko 12.30, uspostavljeno stabilno vodosnabdevanjeKako se navodi u saopštenju beogradskog Vodovoda, do prekida je došlo usled defekta na vodovodnoj cevi, prečnika 250 milimetara, u Pasterovoj ulici.

Za ostale potrošače koji su zbog ovog kvara ostali bez vode, normalizacija vodosnabdevanja predviđena je do 22 sata, dodaje se u saopštenju. 

 Zbog pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici Urgentni centar je ranije saopštio da ta ustanova može primati samo pacijente sa hitnim stanjima.

"Obavešteni smo od JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija' da je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u Pasterovoj ulici, koji je uticao na to da Urgentni centar u pojedinim delovima privremeno ostane bez vode", navodi se u prethodnom saopštenju UC Kliničkog centra Srbije.

Oni ističu da su preduzete sve mere predviđene u ovakvim okolnostima, koje podrazumevaju da zdravstvene ustanove sekundarnog nivoa preuzmu deo pacijenata, dok se u Urgentni centar upućuju samo hitna stanja.

Kako se navodi, obezbeđene su i cisterne vode u krugu Urgentnog centra.

Iz Urgentnog centra mole pacijente za razumevanje zbog nastalih okolnosti i zahvaljuju se na strpljenju.

Pacijenti su zbog kvara danas bili upućeni u KBC "Zemun" i "Dr Dragiša Mišović". Pored Pasterove bez vode su i okolne ulice.

Zbog velikog pritiska vode prilikom pucanja cevi došlo je i do podizanja asfalta.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak