Pukla cev u Pasterovoj ulici, Urgentni centar prima samo hitna stanja

Novosti 03.11.2019 11:19
Pukla cev u Pasterovoj ulici, Urgentni centar prima samo hitna stanja


U Pasterovoj ulici na uglu sa Resavskom pukla je cev, zbog čega su bez vode bile okolne ulice, kao i Urgentni centar i obližnje bolnice.U Pasterovoj ulici u Beogradu, na uglu sa Resavskom, pukla je vodovodna cev i zato su bez vode okolne ulice, ali i deo Kliničkog centra Srbije, potvrdio je Tanjugu rukovodilac službe za komunikaciju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vladimir Šobot.

"To nam je prioritet zbog blizine bolnica. Reč je o pucanju velike cevi, ali procenjujemo da će kvar biti saniran do 18 ili 20 časova", rekao je Šobot.

Ekipe su na terenu i rade na što bržem uspostavljanju redovnog vodosnabdevanja, rekao je Šobot.

Zbog pucanja vodovodne cevi u Pasterovoj ulici Urgentni centar saopštava da ta ustanova povremeno ostaje bez vode u pojedinim delovima zbog čega može primati samo pacijente sa hitnim stanjima.

"Obavešteni smo od JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" da je doslo do kvara na vodovodnoj mreži u Pasterovoj ulici, koji je uticao na to da Urgentni centar u pojedinim delovima privremeno ostane bez vode", navodi se u saopštenju UC Kliničkog centra Srbije.

Oni ističu da su preduzete sve mere predviđene u ovakvim okolnostima, koje podrazumevaju da zdravstvene ustanove sekundarnog nivoa preuzmu deo pacijenata, dok se u Urgentni centar upućuju samo hitna stanja.

Kako se navodi, obezbeđene su i cisterne vode u krugu Urgentnog centra, a radnici JKP rade na hitnom otklanjanju kvara.

Iz Urgentnog centra mole pacijente za razumevanje zbog nastalih okolnosti i zahvaljuju se na strpljenju.                                                   

Voda se sliva niz ulice 

Kvar bi trebalo da bude saniran izmešu 18.00 i 20.00 sati 
Kvar bi trebalo da bude saniran izmešu 18.00 i 20.00 sati

Zbog velikog pritiska vode prilikom pucanja cevi došlo je i do podizanja asfalta.

- Reč je o pucanju velike cevi, ali procenjujemo da će kvar biti saniran do 18.00 ili 20.00 časova - rekao je ranije Tanjugu rukovodilac službe za komunikaciju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Vladimir Šobot.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak