Kija o tuči sa Slobom: Sad hladno oružje, u drugoj epizodi ćemo vatreno

Mondo 23.10.2019 09:22
Kija o tuči sa Slobom: Sad hladno oružje, u drugoj epizodi ćemo vatreno


Pevačica gostovala u emisiji Ognjena Amidžića gde je otkrila šta je istina povodom novinskih natpisa da se pobila s bivšim suprugomPre nekoliko dana objavljeno je da je Kristina Kija Kockar udarila bivšeg supruga Slobu Radanovića, a potom zgrabila nož, kojim je navodno pretila da se povredi.

Mediji su preneli da je Sloba policiji rekao da je Kristina došla pijana i da je htela da se svađa s njim, kao i da je insistirala da joj kaže da li je i dalje voli. On je ispričao da je pokušao da je ubedi da odspava malo, ali da se probudila i "krenula u kuhinju po nož".

Kija je  potvrdila da su se oboje okliznuli i pali ali navodi da nije htela da naudi ni sebi, ni Slobi, kao i da se nisu sukobili zbog njenog pitanja o ljubavi već "činjenice da nije htela da spava s njim".

U međuvremenu su i Sloba i Kija demantovali da se bilo šta od ovoga dogodilo, što je sada pevačica ponovila i u emisiji voditelja Ognjena Amidžića.

"Okrenuću sve ovo na šalu. I Sloba i ja smo sve demantovali. Ništa se nije desilo, ali pustli smo da stvar teče svojim tokom. Vidim da su prvo pisali da je u pitanju bilo hladno oružje, a tamo neke vračare i horoskopi nam vide vatreno... to ćemo za drugi put", rekla je Kija Ognjenu.

"Svakog čuda tri dana dosta. Proći će i ovo. Ljudima ne možeš objasniti. Ja kad jednom nešto kažem, nemam šta da se nastavljam. Novinari me zovu i traže ispovest. Imate moju knjigu, tolike intervjue, pa čitajte sve o meni. Problem je nastao kada smo Sloba i ja prestali da pričamo o ovome, a onda su ponovo krenuli naslovi. Sve je izgubilo kredibilitet".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak