Rafael Nadal i Marija Franciska: Ljubav iz detinjstva krunisana brakom

Blic 19.10.2019 20:13
Rafael Nadal i Marija Franciska: Ljubav iz detinjstva krunisana brakom


Teniser Rafael Nadal i Marija Fransiska Pereljo sada su zvanično bračni par!Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo krunisali su 14-godišnju vezu sklapanjem braka, a o ovom venčanju ne prestaje da se priča.

Rafa i Ćiska, kako Španci zovu Mariju, danas su svoju vezu krunisali brakom na imanju La Forteleza na Majorki, a sudbonosno "da" su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.

Venčao ih je sveštenik Tomo Katala, a čestitke pljušte sa svih strana.

Veliki broj novinara pokušao je da razgovara sa zvanicama koje su pristizale na venčanje, međutim oni su samo bez reči prošli pored okupljenih ekipa koje su jurile za njima.

Budući da su Rafael Nadal i Ćiska zamolili goste da ispoštuju njihovu privatnost, niko od prisutnih pred svadbu nije bio raspoložen da govori za javnost.

Zvanice su u minibusevima koji su ih prevozili do imanja na kome je održana ceremonija pronašli poruke mladenaca, u kojima su zamoljeni da svoje mobilne telefone odmah po dolasku na venčanje odlože u ormariće predviđene za to.

Prema želji mladenaca, na svadbi neće prisutviovati niko iz sveta politike.

Među gostima su bili bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija, a iz sveta tenisa sve Španci: Felisijano Lopez, Mark Lopez, Haume Munar, David Ferer, Albert Kosta, Karlos Moja, Fransis Roig, pevač Enrike Iglesijas, NBA zvezda Pau Gasol, fudbaler Iker Kasiljas i drugi.… 

Koliko god se Rafa i Ćiska trudili da sakriju detalje, slike su procurele...

Procenite sami dopadaju li vam se njihova izdanja za ovaj veliki dan.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak