Novi režim na Trgu republike: Kolarčeva potpuno zatvorena, vozila iz Francuske i Vasine mogu u Dečansku.

Blic 21.10.2019 17:03
Novi režim na Trgu republike: Kolarčeva potpuno zatvorena, vozila iz Francuske i Vasine mogu u Dečansku.


Kako napreduju radovi na preslaganju kocke na Trgu republike, tako se i pojedine ulice postepeno otvaraju za saobraćaj.
– Tako će od danas saobraćaj biti moguć iz Francuske i Ulice Vase Čarapića ka Dečanskoj, dok će Kolarčeva ulica, od Palate „Albanija” do Trga republike, za saobraćaj biti zatvorena – izjavio je gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović.

Prema njegovim rečima, vozila iz Francuske i Ulice Vase Čarapića moći će da koriste po jednu saobraćajnu traku. Ipak, trolejbusi će i dalje saobraćati samo do Slavije, autobusi na liniji 31 do privremene okretnice ispred Palate „Albanija”, baš kao i privremena autobuska linija 22A na relaciji Palata „Albanija” – Trg Slavija.

Vozila sa linija 24 i 26 saobraćaju delimično izmenjenom trasom – u smeru prema Dorćolu ići će ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom i dalje redovnom trasom, a koristiće stajalište „Dom omladine”. U smeru prema gradu, vozila saobraćaju ulicama Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, a koristiće privremeno stajalište „Trg republike” ispred scene „Raša Plaović”.

Autobusi sa linija 43 i 96 će saobraćati skraćenom trasom do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)” i nosiće oznake 43L i 96L. Za ove autobuse se uspostavlja privremeno stajalište preko puta postojećeg u Ulici Jovana Avakumovića. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak