Muta Nikolić novi trener košarkaša Vojvodine

RTV 19.10.2019 08:55
Muta Nikolić novi trener košarkaša Vojvodine


Iskusni stručnjak Miroslav Nikolić od danas je novi trener košarkaša Vojvodine iz Novog Sada"Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim koji ce biti kadar za vise domete.Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto", rekao je za Nikolić za novosadski Dnevnik.

muta nikolic jpg

Kako se navodi, ostaje još da se dogovore detalji saradnje, a ugovor sa Nikolićem će verovatno biti potpisan na četiri godine.

U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, bio je trener Budućnosti, Hemofarma, Apolona, Radničkog, Crvene zvezde i Partizana, a poslednji angažman imao je u Dinamiku.

Kao selektor reprezentacije Srbije do 19 godina 2007. godine osvojio je zlato na Svetsko prvenstvo u Novom Sadu, a do skoro je bio asistent Aleksandru Đorđeviću.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak