Otkriven pravi razlog skandala: Sloba i Kija se potukli zbog Lune

Republika 17.10.2019 07:58
Otkriven pravi razlog skandala: Sloba i Kija se potukli zbog Lune


Kao bomba odjeknula vest da je Sloba Radanović prijavio svoju bivšu suprugu Kiju Kockar jer mu je upala u stan, a čak je došlo i do fizičkog sukoba.Kristina Kockar i Sloba Radanović su se noćas potukli zbog Lune Đogani, ekskluzivno saznaje Espreso!                  

Naime, Luna i Sloba su sinoć bili zajedno na jednoj žurki, gde su se cele večeri merkali, iako je Đoganijeva bila sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, koji je zbog toga odlepio i otišao sa slavlja sam. 

- Marko je cele večeri besneo na Lunu zbog Slobe. Svađali su se naočigled svih, a kada je misica izrazila želju da se fotografiše sa Lunom i Slobom, to je bila kap koja je prelila čašu. Njih dvoje su prišli da se slikaju, a Marko je demonstrativno napustio žurku i otišao kući sam - priča izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje: 

- Sloba je na proslavu došao u društvu menadžera Gorana Lečića, kome je Kija sve vreme slala poruke i verovatno je preko njega i saznala šta se dešava na žurki. Pukla je kao i Marko koji se zbog Slobe posvađao sa Lunom, pa ju je očito ljubomora vodila do njegovog stana gde je usledio i konačni obračun sa Radanovićem, zaključuje izvor dobro upućen u sve.

Luna se nije oglašavala povodom ovih tvrdnji. 

Prethodno je izjavila za medije da se sprema na trening kako bi bila još bolja riba i čudila se kakve veze sa njom ima incident koji se dogodio između Kije i Slobe. Međutim, ispostavilo se da je ona uzrok svađe bivših su upružnika, kao što su ona i Sloba uzrokovali njenu svađu s Markom. 

SVI KOLEKTIVNO SMO SE POSVAĐALI

Marko je hteo da krenemo odmah, a Luna je odugovlačila.

Lunin i Markov prijatelj Pavle Jovanović potrvrdio je da su se posvađali na žurki, ali je pokušao da prikrije da je do toga došlo zbog Slobe.

- Mi smo se svi kolektivno svađali na žurki oko toga gde ćemo posle, jer je trebalo da idemo u kafanu u kojoj sam ostavio rezervaciju! Marko je hteo da krenemo odmah, a Luna je sve vreme govorila još 15 minuta, još 15 minuta... - rekao je Pavle Jovanović, koji je bio u društvu sa njima, negirajući ono o čemu su svi prisutni na proslavi svedočili:

Nije bilo slikanja sa misicom i nije Marko otišao bez Lune.

On ima svoju verziju susreta bivših ljubavnika:

- Sloba je prišao za naš sto da se pozdravi sa mnom. Bio je sa svojim menadžerom, a Luna i Marko su bili okrenuti leđima dok je on pričao sa mnom - zaključio je Pavle.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak