Nasrnula na Slobu nožem: Kija i Sloba se potukli u stanu, reagovala policija

Republika 17.10.2019 07:44
Nasrnula na Slobu nožem: Kija i Sloba se potukli u stanu, reagovala policija


Kristina Kija Kockar, upala je u stan svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića i navodno ga napala kuhinjskim nožem.Kija Kockar, kako prenosi mediji, napala je bivšeg muža Slobu Radanovića.       

Jutros oko 5 sati, kako mediji navode, Sloba Radanović je prijavio napad svoje bivše žene, Kristine Kije Kockar u njegovom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu.             

Pevač nije povređen, ali je pevač pozvao policiju, koja je Kiju prvo odvela u bolnicu Laza Lazarević. Pošto nije bila za tu ustanovu, prema proceni lekara, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu.

 Kako nezvanično saznajemo, Kija je došla sinoć u njegov stan u Novom Beogradu kako bi ga pitala da li on nju voli. Pošto je on rekao da ne zna, ona je uzela veliki kuhinjski nož i pokušala sebe da ubode, a pevača je izgrebala. 

Na sreću, nož je bio tup, pa se nije povredila. Slobodan je pozvao policiju, oni su Kockarevu prvo odveli u bolnicu "Laza Lazarević", ali pošto su doktori konstatovali da nije za njih, zadržana je na trežnjenju u policiji.

Kontaktirali smo PR službu Kije Kockar koji su nam rekli da će se o celom događaju oglasiti malo kasnije. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak