Skandal u porodici Kluni: Sestra Amal Kluni završila u zatvoru

Kurir 16.10.2019 23:04
Skandal u porodici Kluni: Sestra Amal Kluni završila u zatvoru


U porodici Kluni odvija se drama otkako su sestru Amal Kluni (41), Tala Alamudin Le Talek (47), osudili na tri nedelje zatvora i kaznu od 6.400 dolara. Tala je napravila brojne saobraćajne prekršaje, među kojima se našla i vožnja u pijanom stanju.U maju ove godine Talu je zaustavio saobraćajni policajac zbog rutinske kontrole nakon čega je ustanovljeno da je Tala pod uticajem alkohola. U njenom organizmu pronađeno je tri puta više količine alkohola nego što je dozvoljeno.

Tala žali zbog prekršaja koji je učinila i svesna je posledica koje je ono donelo. Klunijeva svastika te večeri je popila dve čaše vina i čašu šampanjca, nakon čega je sela u suprugov automobil. 

Skandal u porodici Kluni: Sestra Amal Kluni završila u zatvoru

Policajac je na sudu rekao da nije mogla da odgovorina njegova pitanja zbog pijanog stanja i da se osećala na alkohol. Kad Tala izađe iz zatvora biće lišena vozačke dozvole na četiri godine.

- Tala, majka četvoro dece, shvata groznu grešku koju je učinila i da pati od posledica neželjenog publiciteta zbog razloga koji nisu pod njenom kontrolom - rekao je Talin advokat.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak