Andrej preti da će upasti u stan? Luna mu dužna 70.000 evra, Anabela očajna

Blic 16.10.2019 22:56
Andrej preti da će upasti u stan? Luna mu dužna 70.000 evra, Anabela očajna


Luna Đogani, prema pisanju domaćih medija, duguje svom bivšem očuhu Andreju Atijasu 70.000 evra, koje joj je on navodno pozajmio za stan. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sada očekuje da mu njih dve vrate dug.
Luna je navodno stan platila 120.000 evra, a prvih 50 hiljada dala je investitoru kao kaparu, dok je ostatak od 70 hiljada evra, prema pisanju medija, pozajmila od očuha Andreja koji je prodao svoju vilu u Rovinju i pastorki dao novac.

On je očekivao da će mu Luna novac vraćati u ratama po izlasku iz "Zadruge 2" , međutim, s obzirom na to da se razveo od Anabele, on svoje pare želi nazad.
Anabela i Luna
Anabela i Luna

"Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja. Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to" priča sagovornik "Informera".

I Jasmina Skender, žena koja sa Atijasom ima sedmogodišnjeg sina Leona, tvrdi da stan nije Lunin, ali i dodaje da Atijas ne plaća alimentaciju, što će zadesiti i Luninu ćerku Blankicu.

"Anabela laže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila! Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dodao novac koji joj je falio za stan", rekla je Jasmina za pomenuti medij.

 "Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu, koja sa njim ima ćerku Blankicu", dodala je ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak