Deveti NS Market 19. oktobra u Eđšegu

Radio 021 16.10.2019 10:03
Deveti NS Market 19. oktobra u Eđšegu


Deveti NS Market pod sloganom "Sve boje jeseni" održaće se u subotu, 19. oktobra, u prostoru Kulturne stanice "Eđšeg" (ulica Antona Čehova 4).Posetioci će moći da nabave ručno rađene proizvode od drveta, tekstila, metala, kože, da degustiraju domaću hranu i piće sa poljoprivrednih gazdinstava, da se prepuste čarima prirodne kozmetike...
 
Na Devetom NS Marketu pridružiće se "Dečija ekološka akademija", koja će od 12 do 15 časova održati ekološku radionicu za decu od pet do 11 godina starosti. 
 
Mališani će imati prilike da prave igračke od eko materijala (kesten, žir, lišće, grančice...), da se kroz igru sa čepovima edukuju kako da od reciklažnog materijala naprave igračke, kroz igru će učiti kako da pravilno razdvajaju otpad i smanjuju pet ambalažu, a na kraju će biti organizovan i eko kviz. Radionicu će voditi edukatorka Dečije ekološle akademije Marija Caran Pavlović, dipolmirani ekolog i volonteri udruženja.
 
Posetioci i izlagači će uživati u muzici "Two Fingers-a". Biće izabran Naj štand, tako da će biti nagrada i za publiku i za izlagače. 
 
NS Market traje od 11 do 19 časova.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak