Mira Škorić o sukobu sa Cecom: Muka mi je od toga

Kurir 14.10.2019 23:18
Mira Škorić o sukobu sa Cecom: Muka mi je od toga


Nije tajna da Mira Škorić već godinama ne priča sa Svetlanom Cecom Ražnatović, ali do dana današnjeg nije želela da otkrije pravi razlog prekida njihovog dugogodišnjeg prijateljstvaMira Škorić otvorila je dušu pa otkrila da je odnedavno počela sa napornim treninzima kroz koje je, kaže, mnogo toga naučila. Takođe, pevačica je nerado ali konačno progovorila i o krahu prijateljske veze sa Svetlanom Cecom Ražnatović, kao i velikom ponosu - ćerki Milici, koja studira medicinu. 

"Ovo je brazilski džijudžicu, to je borilački sport. Ja volim MMA i volim borilačke veštine. Šta ću ja kad nisam rođena da budem balerina. Meni je žao što naši sportisti nemaju prostora da pričaju o tome. Ovo je sport gde radi celo telo, to puno žena trenira. Imam dva fenomenalna trenera. Oni meni dušu uzimaju! Naučila sam tehniku samoodbrane na ulici. Svašta se dešava i zašto ženska osoba da ne zna da se odbrani. Ja preporučujem svim ženama da krenu na brazilsku džijudžicu", istakla je ona, pa zatim i stavila tačku na brojne spekulacije o tome kako se i zašto sukobila sa Cecom.  

"Meni je više muka na tu temu, hajde više da stavim tačku na to. Pucaju i brakovi, a ne prijateljstva. Ja nikome nisam zabila nož u leđa, samo to ću da kažem i doviđenja, prijatno", ispričala je ona u "Premijeri", pa prešla na vedrije teme.   

Pohvalila se uspesima njene ćerke, za koju kaže da je bolja osoba od nje same.  

"Ona je šesta godina medicine, dobar je čovek, to prvo, dobar je prijatelj, bolja je osoba od mene. Ona je na ozbiljnom fakultetu, ima puno obaveza, a moj najveći oslonac je moj sestrić Danilo", zaključila je Mira. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak