Dušan je zarivao nož u Violetu i kada je izdahnula: Užasni detalji krvavog zločina

Espresso 14.10.2019 22:58
Dušan je zarivao nož u Violetu i kada je izdahnula: Užasni detalji krvavog zločina


Dušan Petronijević (34) koji je ubio svoju bivšu devojku Violetu Jošić (19) u njenoj kući u selu Batalage kod Koceljeve, nesrećnoj devojci je zadao još nekoliko ubodnih rana i nakon što je izdahnula.Dušan je Violetu napao u nedelju ujutru, nedugo nakon što se vratila sa posla, iz noćne smene. Pomahnitali mladić joj je naneo više desetina uboda nožem, a najviše po stomaku i vratu. Brojne posekotine imala je i po rukama, koje je zadobila pokušavajući da se odbrani.

Nesrećnu devojku oblivenu krvlju otac i maćeha ubacili su u kola pokušavajući da je prevezu do Doma zdravlja u Koceljevi, ali je već bilo kasno. Lekari su samo mogli da konstatuju smrt. U automobilu sa njima bio je i Dušan, sav krvav i sa nožem u ruci, a kada je čuo da je Violeta mrtva, krenuo je ka kući. Tamo ga je policija pronašla i uhapsila.

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, Violeta je i po glavi imala nekoliko posekotina i ubodnih rana, pa se pretpostavlja da je Dušan sekao i ubadao i nakon što joj je zadao smrtonosne ubode.

Stravičnom ubistvu prethodio je raskid, a noć pre krvavog zločina Dušan je na svom profilu na Fejsbuku objavio više od dve stotine njenih fotografija iz perioda kada su bili srećni u vezi i pesmu "Bez tebe" Olivera Dragojevića.

Divljao pre ubistva

Kako je "Blic" ranije pisao, Petronijević je samo dan pre zločina pijan divljao kolima po gradu, a njegov otac je, kako nezvanično saznajemo, prijavio policiji da njegov sin želi da se izbode.

Jezivom ubistvu najverovatnije je prethodio raskid Dušana i Violete, koji on nije hteo da prihvati. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak