Kaja ostaje u Briselu nakon razvoda od Džuniora: Ne želim da bacim sve te godine!

Republika 07.10.2019 20:53
Kaja ostaje u Briselu nakon razvoda od Džuniora: Ne želim da bacim sve te godine!


Katarina Ostojić Kaja gostovala je danas na televiziji Pink i dala prvu izjavu nakon razvoda od svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka.Kako je navela, Kaji nije svejedno, ali da je rešila da nastavi dalje.

Ostojićeva se trudi da nastavi dalje, ali ne voli da priča o razvodu, te joj, kako je navela, jako nervozna kada joj mediji postave pitanja o Džunioru i da joj medijska pažnja koju ima ovih dana nimalo ne prija.

Ipak, navela je da sa i dalje zakonitim suprugom nije u lošim odnosima.

-  Pa, mi smo okej. Ne mogu da kažem da smo ostali prijatelji, jako je glupo to reći u ovom trenutku, ali nikada neću sebi dozvoliti da pričam loše o čoveku s kojim sam tolike godine provela u braku. Nismo se još razveli, ali pokrenuli smo taj postupak - rekla je Kaja.

Ostojićeva je sada slobodna žena, što se ne može reći za di-džeja, koji je uplovio u vezi sa Srpkinjom Ivom Stanojević, koja je u našoj zemlji poznata kao Šešeljeva miljenica, nakon što se 2015. godine fotografisala sa Vojislavom Šešeljem.

Iako se razvodi, Kaja se ne vraća u Srbiju, već ostaje u Belgiji, gde je živela osam godina.

- Moja ćerka se školuje u Briselu, ali i ja sam navikla na taj tempo života. Volim Beograd, ali prija mi život u Belgiji, imam taj svoj set up koji mi tamo odgovara - rekla je Katarina Ostojić Kaja.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak