Sledi potpuni kolaps? Taksisti umesto 4, ka centru iz 6 pravaca; blokada usred špica

B92 07.10.2019 20:18
Sledi potpuni kolaps? Taksisti umesto 4, ka centru iz 6 pravaca; blokada usred špica


Taksisti su u ponedeljak ponovo blokirali prestonicu, ali i obelodanili detalje radikalizacije protesta.Kako prenosi "Blic" protestna vožnja će od naredne nedelje trajati tri sata i to od 14.00 do 17.00, to jest za vreme poslepodnevnog špica.

Takođe, kako je istakao Aleksandar Bijelić, jedan od lidera taksista, u planu je da se proširi blokada Novog Beograda, pošto će biti organizovane dve kolone, od kojih bi jedna išla auto-putem preko Gazele, dok bi jedna iz starog dela grada imala zadatak da potpuno blokira Slaviju.

 Umesto dosadašnje četiri kolone, taksisti bi ka centru krenuli iz čak šest pravaca. Pored onih "standardnih", sa Obrenovačkog puta (Čukarica) i iz Kumodraške ulice (Voždovca), preostale dve sa Novog Beograda i Palilule bile bi duplirane.

* Obrenovački put (Čukarica): Obrenovački put – Radnička - Bulevar vojvode Mišića - Mostarska petlja – ugao Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

* Kumodraška (Voždovac): Bulevar Peka Dapčevića – Autokomanda - Bulevar oslobođenja - Trg Slavija – ugao Nemanjine i Balkanske;

* Hala "Aleksandar Nikolić" A (Palilula): Čarli Čaplina - Jaše Prodanovića – Takovska – ugao Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve.

* Hala "Aleksandar Nikolić" B (Palilula): Zdravka Čelara - Starine Novaka - Beogradska - Slavija.

* Blok 70 - A (Novi Beograd): Oml. brigada – Bul. Mihajla Pupina - Brankov most – Prizrenska – Terazije - Trg Nikole Pašića – ugao Kneza Miloša i Nemanjine;

* Blok 70 - B (Novi Beograd): Jurija Gagarina - Gazela - Savska - Nemanjina.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak