Ona nije žena za ceo život: Džunior Džek prvi put o razvodu od Kaje

Alo 03.10.2019 14:07
Ona nije žena za ceo život: Džunior Džek prvi put o razvodu od Kaje


Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio - rekao je di-džejPevačica Katarina Kaja Ostojić i svetski poznati di-džej Džunior Džek sve su iznenadili kada su priznali da su se razveli nakon pet godina braka.

Džunior je rešio da otkrije detalje rastanka sa Kajom, te je priznao da je shvatio da pevačica nije žena sa kojom će da ostari i istakao da je jako srećan u novoj vezi.

- Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama - započinje svoju ispovest Džunior ovim rečima.

Budući da domaći mediji bruje o Kajinom neverstvu kao uzroku razvoda, Džunior kaže da ga ta tema ne zanima.

- Ukoliko je to uradila, to je njen problem. Mi smo se razveli zbog nerazumevanja - poručuje Džek i ističe da se ni najmanje ne kaje zbog razvoda.

- Nikad ne žalim u životu zbog nekih postupaka. Budućnost mi je super - rekao je on.

Di-džej je progovorio i o svojoj novoj devojci.

- Srećan je pogrešna reč! Oduševljen sam njom! - ushićeno poručuje on za Scenu.

Podsećamo, za Kajin razvod se saznalo kada je jedan domaći dnevni list prošlog meseca objavio da Kaja navodno vara Džuniora sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem. Kaja je to demantovala putem Instagrama, ali je priznala da se razvodi.

- Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih volela da nastavim sa normalnim životom i vratim se na muziku. Hvala - napisala je Kaja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak