Ćerke je šalju kod plastičara?! Bruk Šilds šokirana: Mama, vreme ti je za operaciju!

Kurir 30.09.2019 15:40
Ćerke je šalju kod plastičara?! Bruk Šilds šokirana: Mama, vreme ti je za operaciju!


Glumica je godinama krasila naslovnice tokom glumačke i manekenske karijereJedna od najlepših glumica, Bruk Šilds (54), u emisiji kod Endija Koena otkrila je da su je maloletne ćerke šokirale kada su joj predložile estetsku korekciju, jer godine čine svoje. 

- Devojke su mi ozbiljno savetovale da moram nešto da učinim sa svojim licem, neku malo veću korekciju. Nisam mogla da verujem kad sam to čula! Pa, ja sam ikona, baš me neprijatno iznenadilo - bila je razočarana glumica.

Glumica aktivno trenira i vodi računa o svom izgledu, a tokom karijere - kako glumačke, tako i manekenske - krasila je brojne naslovnice i malo ko nije bio očaran njenom lepotom.

Poznato je da među holivudskim glumicama odavno vlada "trend" podvrgavanja estetskim korekcijama kako bi zadržale mladenački izgled, a glumica je priznala da to još nije učinila jer se, između ostalog, strašno plaši noža.

Ono čega se svi sigurno sećaju jeste da je Bruk svojevremeno imala debele obrve po kojima je bila prepoznatljiva, i to u vreme kada to još nije bilo u modi.

- Smešno mi je koliko su ljudi opsednuti jednim delom tela, pogotovo nečim tako banalnim kao što su obrve - zaključila je glumica.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak