Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS

Blic 30.09.2019 15:02
Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS


Potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi premijerka Ana Brnabić, ako pristupi toj stranci, bila veliko pojačanje.Pojedini mediji su preneli da će se Brnabić 21. oktobra, na 11. godišnjicu Srpske napredne stranke, učlaniti u tu partiju.

- Ako je tačna informacija da će Ana postati član SNS, mislim da je to odlično, da konačno SNS dobije takvo pojacanje - rekla je ona na pitanje novinara da to prokomentariše tokom obilaska radova na rekonstrukciji pruge Jajinci-Mala Krsna i na izgradnji deonice obilaznice oko Beograda od Ostružnice do Bubanj potoka.

Svi koji žele da pomognu da se Srbija razvija i da učinimo sve što možmeo, dobrodošli su, poručila je Mihajlović.

Na pitanje novinara da prokometariše navode medija da će pet ili šet ministara u Vladi biti promenjeno pre izbora, Mihajlović je rekla da svaki put,uoči ili tokom izborne godine, tabloidi počnu da smenjuju ministre.

- Izbori su vrlo blizu, sledeće godIne, narod je taj koji političarima daje podršku da li određenu politiku hoće ili ne. Mislim da i vlada i svi ministri treba do poslednjeg trenutka do formiranja nove vlade, da daju sve od sebe u svom resoru i učine sve što mogu. Uvek je bilo i biće da tablodi i postavljaju i smenjuju ministre i to nije neobično - rekla je ona.

Kako kaže, važno je da svaki dan ministri učine za zemlju najviše što mogu, jer upravo je to zadatak svakog ministra i zato su na ta mesta i postavljeni.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak