Od stila koji preovlađuje u vašem domu možete da se opredelite za metalne ili drvene štendere, srebrne, bele, crne ili, ako je reč o dečjoj ili sobi tinejdžera, za neki u jarkoj boji. Osim odeće, na njih se kače i torbe, šeširi, ešarpe... sve što vam je potrebno za dnevni "autfit". 

Praktični štenderi za odeću

Primetno je da mnogi na njih stavljaju i plastificirane ili rasklopive police sačinjene od debljih tkanina, jednobojne ili dezenirane, pa tako na štenderu imaju i majice i džempere koje bi i u ormaru završile na polici a ne na vešalici.

Praktični štenderi za odeću

Spadate li u kreativne osobe, možda i sami osmislite izgled svog štendera u spavaćoj sobi. On ne mora da bude na podu. Može da visi s plafona uz pomoć kanapa i merdevina (kako je prikazano na fotografiji), čime ćete na jednom mestu spojiti moderan i retro stil. Ili, ako nemate dovoljno prostora za štender, možete samo ispod viseće police da fiksirate metalnu šipku sa kukama i eto improvizovanog držača za omiljene komade garderobe, čak i za rasklopivu policu.

Praktični štenderi za odeću

Ipak, imajte na umu da su štenderi daleko od idealnog rešenja za osobe koje robuju cigaretama ili imaju kućnog ljubimca, naročito mačku.