Megan Fox: Težnja ka savršenom izgledu me je koštala zdravlja

Stil magazin 26.09.2019 20:54
Megan Fox: Težnja ka savršenom izgledu me je koštala zdravlja


Zbog pritiska Holivudskih trendova ona je prošla kroz jako težak period u životu. Danas je sve to iza nje i ona je spremna za novi početak i nove pobedeGlumica Megan Fox je nedavno otkrila kako joj je jedan film odredio karijeru u negativnom kontekstu. Reč je o horor komediji "Telo lepe Dženifer" nastaloj pre deset godina.

Tada 23-godišnja Megan dobila je priliku da odigra glavnu ulogu, lik mlade srednjoškolke Dženifer, koja zbog opsednutosti demonima ubija muške kolege iz razreda, dok najbolja prijateljica Anita pokušva u tome da je spreči.

"Bila sam samo objekat", započinje priču ona.

Navodi kako je kroz karijeru često bila percipirana isključivo kao lepo lice i atraktivna žena, pa tako tretirana kao objekat. Početke ovakvog tretmana vidi upravo u odnosu prema njoj nakon snimanja ovog horora. Percepcija njenog lika i dela koja se javila u javnosti dovela je mladu zvezdu do ruba i uzrokovala psihološke probleme.

"Nije to bio samo film, bio je to moj život. Svaki projekat na kojem sam radila i svaki producent sa kojim sam radila, za sve njih sam bila samo seksualni objekat." - otkrila je ona.

"Doživela sam pravi nervni slom i dosegla tačku u kojoj nisam po ceo dan htela ništa da radim. Nisam želela da me ljudi vide, fotografišu, nisam htela da se pojvljujem na crvenom tepihu. Imala sam strah od pojavljivanja u javnosti, jer sam mislila da će me ismevati, vređati, da će bit neprijatni prema meni. Našla sam se na jednom vrlo mračnom mestu.

Savršenstvo ne postoji 

Na vrhuncu svoje slave Megan je u javnosti bila predstavljena kao najlepša žena sveta i apsolutni seks simbol. Naizgled je sve izgledalo savršeno, ali se ona u sebi borila sa stalnim pritiskom. Nije mogla da pobegne od etikete koja joj je nametnuta.

Govorila sam svima "Hej, ove stvari mi se događaju i nisu u redu", prisetila se, "I svi su uvek isto reagovali: Ma dobro, koga briga. To si i zaslužila. Svi su govorili samo o tome kako izgledam i kako se oblačim"

Porodica je utočište u kojem je našla mir

Glumica se zbog svega povukla iz javnosti i samo se ponedak pojavljivla u manjim televizijskim projektima. Utehu je pronašla u majčinstvu koje joj je pomoglo da pronađe "bolju verziju sebe". Podsetimo se, u braku je sa kolegom Brajanom Ostinom Grinom, sa kojim ima tri sina.

Izgleda da je uz porodicu i podršku supruga uspela potpuno da prevaziđe problem koji je mučio, pa je tako najavila povratak na velike ekrane. U 33-godini života nastoji da obnovi karijeru i predstavi se javnosti u novom svetlu.


 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak