Ovo su 3 najdominantnija znaka Zodijaka

Lepota i zdravlje 26.09.2019 20:45
Ovo su 3 najdominantnija znaka Zodijaka
Astrolozi tvrrde da horoskopski znak u kome smo rođeni definitivno ostavlja traga na naš karakter i daruje nam određene vrline i mane. Jedna od osobina, na koju utiče naš horoskop svakako je i želja za dominacijom, pa vam danas otkrivamo ko su 3 najdominantnija horoskopska znaka, sudeći po mišljenju astrologa.

Rak

Iako su veoma brižni i duboko emotivni, Rakovi imaju visoku svest o sebi i svojim kvalitetima i žele da im se drugi obraćaju i tretiraju ih s poštovanjem. Njihova snaga dolazi upravo iz svesti o sebi, ali i drugima. Ponos je izvor njihovog samopouzdanja i dominantnog ophođenja prema drugima.

Ovan

Ovnovi nemaju dlake na jeziku, veoma su impulsivni i drže do svog stava. Kada žele da iskažu svoje mišljenje u tome ih ništa neće sprečiti, a neretko su prilično otresiti i ne razmišljaju o tuđom osećanjima. Pred njihovim snažnim stavom i čvrstim argumentima, drugi su često nemoćni.

Škorpija

Škorpije su osobe snažnog karaktera koje čvrsto drže do svog mišljenja. Njihova narav je često kritička, sa dozom arogancije. Oni su verni samo sebi i samo do svojih stavova drže, ukoliko im se suprostavite, oni će dati sve od sebe da vas postave na svoje mesto. NJihov snažan karakter nemoguće je ne primetiti i većina ljudi prema njima gaji određeno strahopoštovanje.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak