Dnevni horoskop za 26. septembar 2019.

SvetPlus 26.09.2019 16:36
Dnevni horoskop za 26. septembar 2019.
Ovan 21.3.- 20.4.

Vaše promenljivo raspoloženje odraziće se na kvalitet i ishod svega što budete radili. Danas izbegavajte da se bavite stvarima koje su od velikog značaja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bez nekog konkretnog razloga, osećaćete se usamljeno. Slobodni će biti dosta nesigurni i stidljivi, pa ih ne očekuju noviteti na ljubavnom planu.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete skloni donošenju ishitrenih odluka. Potrudite se da ipak sagledate širu sliku pre nego što povučete ikakve konkretne poteze.

LJUBAV
Slobodni će biti raspoloženi za druženje sa prijateljima. Zauzeti će imati tendenciju da se ponašaju egocentrično, na šta će partner skrenuti pažnju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Znaćete tačno šta želite da postignete, bilo da se radi o poslu, ili ljubavi. Izazovi sa kojima se danas budete susreli neće vas pokolebati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, moraćete da uložite dodatne napore kako biste se sa partnerom dogovorili oko nekih važnih pitanja. Slobodni će se lepo osećati u svojoj koži.


Rak 22.6. - 22.7.

Zanimaćete se za sve što je neuobičajeno i intrigantno. Izbegavaćete trivijalne razgovore, kao i ljude koji se bave banalnim temama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ovaj dan ćete želeti da posvetite isključivo sebi i svojim interesovanjima. Zauzeti će biti više okrenuti prijateljima, nego partneru.


Lav 23.7.- 22.8.

Sticajem nekih nepredviđenih okolnosti, promenićete svoje prioritete. Preusmerićete svoje vreme, trud i energiju na nešto što ste dosad jedva primećivali.

LJUBAV
Ako ste u vezi, danas ćete biti dosta strastveni, ali i ljubomorni. Slobodni će sami sebi hteti da dokažu koliko su privlačni, pa će pokušati da zavedu što više osoba.


Devica 23.8. - 22.9.

Počećete da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Značiće vam vrsta podrške koju možete dobiti od bliskih osoba, pa ćete im se danas više puta obratiti za savet.

LJUBAV
Ako ste u vezi, želećete da vam partner posvećuje više pažnje i to ćete mu staviti do znanja. Slobodni će biti prilično izbirljivi, ali i željni noviteta na ljubavnom planu.


Vaga 23.9. - 22.10.

Izgledaće kao da vam se nove obaveze pojavljuju niotkuda. Iako ćete biti savesni i odgovorni, nećete uspeti da izađete na kraj sa svim današnjim izazovima.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, teško da ćete imati vremena da se bavite ljubavnim aspektom svog života. Zauzete neće zaobići rasprava sa partnerom.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti skloni nonšalantnom i neozbiljnom ponašanju, čak i u onim situacijama koje će od vas zahtevati odgovornost i zrelost.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaše želje neće biti baš najbolje usklađene sa partnerovim. Slobodni će se interesovati za osobu sa kojom mogu ostvariti neobavezan odnos.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti setni, nostalgični i okrenuti prošlosti. Takođe će vam faliti veći osećaj sigurnosti, naročito kada su emocije u pitanju.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete dosta nepoverljivi u kontaktu sa potencijalnim partnerima. Zauzeti će želeti da večernje sate provedu ušuškani pored voljene osobe.


Jarac 22.12.- 19.1.

Želećete da se o svemu dogovarate sa drugima, međutim, činiće vam se da retko s kim uspevate da nađete zajednički jezik.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoje vam razmirice sa partnerom, ali ćete imati priliku da brzo izgladite odnos. Slobodni će se zadovoljiti druženjem sa prijateljima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas će vam i one najmanje zahtevne aktivnosti delovati isuviše naporno. Ukoliko budete imali tu mogućnost, uzećete slobodan dan od svega.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete odustajati od nekih svojih principa koji su se već pokazali štetnim po vaš odnos sa partnerom. Slobodni će biti na meti udvarača.


Ribe 20.2.- 20.3.

Previše ćete se angažovati oko nekih stvari koje trenutno nisu rešive, barem ne onako kako ste vi zamislili. Možda treba da promenite pristup.

LJUBAV
Slobodni će skretati pažnju na sebe, neko u pozitivnom, a neko u negativnom smislu. Zauzeti će na sve načine pokušavati da odnos sa partnerom učine zanimljivijim. 

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak